Помічник президента Сергій Шефір таємно відвідував офіс Коломойського – «Схеми»

Помічник президента Сергій Шефір таємно відвідував офіс Коломойського – «Схеми»

8 Листопада 2019
4470
8 Листопада 2019
12:30

Помічник президента Сергій Шефір таємно відвідував офіс Коломойського – «Схеми»

4470
Сергій Шефір, перший помічник президента Володимира Зеленського та його бізнес-партнер, таємно відвідував офіс олігарха Ігоря Коломойського в Києві.
Помічник президента Сергій Шефір таємно відвідував офіс Коломойського – «Схеми»
Помічник президента Сергій Шефір таємно відвідував офіс Коломойського – «Схеми»

Про це йдеться в розслідуванні програми «Схеми: корупція в деталях».

«Пізно ввечері 28 жовтня з паркінгу офісного центру Коломойського виїхала Toyota Camry з номерними знаками Державного управління справами. Раніше "Схеми" встановили, що цим авто користується перший помічник президента Зеленського та його багаторічний бізнес-партнер і співвласник "Квартал 95" Сергій Шефір. За годину після цього офісний центр залишив також кортеж, яким користується олігарх Ігор Коломойський», – йдеться в повідомленні.

Сергій Шефір у коментарі журналістам спочатку стверджував, що зустрічався там не з олігархом, а з іншою людиною. Проте згодом він визнав, що зустрічався саме з Ігорем Коломойським.

Пан Шефір пояснив, що їздив у той офіс у «справах студії "Квартал 95"», а не через питання діяльності президента Володимира Зеленського: «Я не штатний працівник, я – позаштатний помічник (президента – ДМ), і залишаюся працювати ще в студії "Квартал 95". Я працюю там. Рахуюся там. А як ви хотіли? Мені з чогось же жити треба. Треба зарплату отримувати».

Він також підтвердив, що спілкується з Ігорем Коломойським: «Він – акціонер каналу, на який постачає продукцію студія "Квартал 95". Тому ми обговорювали, логічно, які програми будуть виходити, всі внутрішні справи телевізійні».

Олігарх, своєю чергою, не став визнавати, що перший помічник президента приїжджав саме до нього.

«Він до мене в офіс не приїжджав. Він приїжджав до товариша Міндіча. А я його зустрів у передпокої… Так, хвилина, "привіт-бувай". Він приїжджав щодо питань "квартальних". Я ж не веду ці питання. От вони там, наскільки я знаю, узгоджували плани на наступний рік. Пакет», –розповів він.

Нагадаємо, 21 травня стало відомом, що бізнес-партнер Волоидмира Зеленського по групі компаній «Квартал» Сергій Шефір став першим помічником президента

Фото: Схеми: корупція в деталях

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4470
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дормідонт
1624 дн. тому
ТАЄМНО -- це коли темної-темної ночі під дзюркотіння дощу та в чорному плащі із маскою на обличчі, бажано зайшовши з чорного ходу або у спецодягу доставки піцци, тоді це називається таємно. А коли на своєму авто, в костюмі і не закриваючи обличчя, то це....всі подуріли!!!)))))
Андрій
1625 дн. тому
Після цієї зустрічі електроенергія для заводів Коломойського стане ще дешевшою а для українців дорожчою.покращення вже сьогодні,не уточнили тільки для кого.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду