Скрипін і Фельдман запускають прототип медійної біржі

Скрипін і Фельдман запускають прототип медійної біржі

1 Лютого 2019
7611
1 Лютого 2019
18:10

Скрипін і Фельдман запускають прототип медійної біржі

7611
Засновник інтернет-каналів Skrypin.ua та UMN Роман Скрипін і його бізнес-партнер Микола Фельдман запускають прототип медійної біржі – платформу на блокчейн flower.vision. Проект презентували 1 лютого у Unit.City.
Скрипін і Фельдман запускають прототип медійної біржі
Скрипін і Фельдман запускають прототип медійної біржі

Проект орієнтується на мікроблогерів, медіастартапи та журналістів, які активні в соціальних мережах. Через платформу вони зможуть продавати рекламу, створювати колаборації з іншими партнерами, блогерами, а також організовувати заходи з платним входом.

«Платформа має залучати інвестиції для продажу часток Youtube-каналів, Facebook-проектів та Instagram-профілів. Згодом до платформи долучиться Telegram, і будуть створені можливості долучатись і онлайн-медіа», – зазначив Микола Фельдман.

«На нашу думку, це єдиний спосіб відкрити медіаринок наново, створювати можливості інвестувати у ваші проекти, канали та профілі, і всі співвласники будуть отримувати автоматичні відрахування від усіх угод, які проводитимуться на платформі», – додав пан Фельдман.

Комісія за транзакцію всередині платформи становить 4% з кожної транзакції.

Ідея проекту належить Роману Скрипіну. За словами Миколи Фельдмана, вона виникла ще у 2016 році, коли Роман радився з ним про те, як свою аудиторію зробити власниками свого каналу. Проект реалізували за технічної підтримки компанії Riversoft у Кременчуці.

Під час презентації, щоб продемонструвати функціонал flower.vision, Роман Скрипін виставив на продаж на платформі 10% Skrypin.ua (1 акція вартістю 3 тисячі гривень).

Також учасники презентації розповіли, що платформа матиме свою систему вирішення спорів та конфліктів у випадку, якщо у сторін будуть претензії до угод.

У коментарі «Детектору медіа», Микола Фельдман додав, що цей проект уже зацікавив діджітал-агенства, адже використовуючи платформу вони зможуть зекономити на звітності.

«Ми створюємо інфраструктуру, у якій діджітал-агенство може ініціювати офер бренду, бренд може узгодити дати та активності. У блогерів будуть налаштовані ціни на рекламу. У них технічно формуватиметься ціна. Бренд це погоджує і направляє агентствам. Агентство стартує, блогери підтверджують і роблять свої пости – і з’являєтеся звітність. Функціонал дозволяє це робити», – розповів пан Фельдман.

Фото: скріншоти онлайн-трансляції

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7611
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду