detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
01.02.2019 18:10
Скрипін і Фельдман запускають прототип медійної біржі
Скрипін і Фельдман запускають прототип медійної біржі
Засновник інтернет-каналів Skrypin.ua та UMN Роман Скрипін і його бізнес-партнер Микола Фельдман запускають прототип медійної біржі – платформу на блокчейн flower.vision. Проект презентували 1 лютого у Unit.City.

Проект орієнтується на мікроблогерів, медіастартапи та журналістів, які активні в соціальних мережах. Через платформу вони зможуть продавати рекламу, створювати колаборації з іншими партнерами, блогерами, а також організовувати заходи з платним входом.

«Платформа має залучати інвестиції для продажу часток Youtube-каналів, Facebook-проектів та Instagram-профілів. Згодом до платформи долучиться Telegram, і будуть створені можливості долучатись і онлайн-медіа», – зазначив Микола Фельдман.

«На нашу думку, це єдиний спосіб відкрити медіаринок наново, створювати можливості інвестувати у ваші проекти, канали та профілі, і всі співвласники будуть отримувати автоматичні відрахування від усіх угод, які проводитимуться на платформі», – додав пан Фельдман.

Комісія за транзакцію всередині платформи становить 4% з кожної транзакції.

Ідея проекту належить Роману Скрипіну. За словами Миколи Фельдмана, вона виникла ще у 2016 році, коли Роман радився з ним про те, як свою аудиторію зробити власниками свого каналу. Проект реалізували за технічної підтримки компанії Riversoft у Кременчуці.

Під час презентації, щоб продемонструвати функціонал flower.vision, Роман Скрипін виставив на продаж на платформі 10% Skrypin.ua (1 акція вартістю 3 тисячі гривень).

Також учасники презентації розповіли, що платформа матиме свою систему вирішення спорів та конфліктів у випадку, якщо у сторін будуть претензії до угод.

У коментарі «Детектору медіа», Микола Фельдман додав, що цей проект уже зацікавив діджітал-агенства, адже використовуючи платформу вони зможуть зекономити на звітності.

«Ми створюємо інфраструктуру, у якій діджітал-агенство може ініціювати офер бренду, бренд може узгодити дати та активності. У блогерів будуть налаштовані ціни на рекламу. У них технічно формуватиметься ціна. Бренд це погоджує і направляє агентствам. Агентство стартує, блогери підтверджують і роблять свої пости – і з’являєтеся звітність. Функціонал дозволяє це робити», – розповів пан Фельдман.

Фото: скріншоти онлайн-трансляції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY