Нацрада видала ліцензію новому каналу Миколи Фельдмана

Нацрада видала ліцензію новому каналу Миколи Фельдмана

29 Квітня 2021
3869
29 Квітня 2021
12:21

Нацрада видала ліцензію новому каналу Миколи Фельдмана

3869
Фельдман має намір створити мережу регіонального телебачення. «Канал Центр» має центральну студію у Дніпрі.
Нацрада видала ліцензію новому каналу Миколи Фельдмана
Нацрада видала ліцензію новому каналу Миколи Фельдмана

Ліцензію на мовлення у кабельних мережах та за технологією OTT отримала ТОВ «Телерадіокомпанія "Канал Центр"» з Дніпра. Таке рішення 28 квітня на своєму засіданні прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

«Канал Центр» належить Миколі Фельдману, він також є  його директором.

Зареєстрована компанія 24 грудня 2020 року, статутний капітал 1 383 700 гривень. Серед пов’язаних осіб компанія, співвласником якої є голова Дніпропетровської ОДА часів Коломойського Генадій Корбан. А також «Кременчуцьке громадське телебачення».

Під час засідання Микола Фельдман зазначив, що має на меті зробити мережеве регіональне телебачення.

«У мене є досвід побудови мережі громадського телебачення. І зараз є ідея розвивати регіональне телебачення та говорити про програми регіонів. Ми працюємо над реєстров проблем в регіонах. І левову частину ефіру будемо присвячувати цьому», – зазначив він.

У концепції передбачена трансляція інформаційно-аналітичних, науково-просвітницьких, культурно-мистецьких  програм. Центральна студія, за його словами, у Дніпрі. Микола Фельдман зазначив, що зараз розвиває мережу регіональних кореспондентів.

Роялті з провайдерів брати канал поки що не збирається.

Нагадаємо, Роман Скрипін і його бізнес-партнер Микола Фельдман у 2019 році запустили прототип медійної біржі – платформу на блокчейн flower.vision. 

Ілюстрація: Скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду