Олексій Газубей став головредом Focus.ua

Олексій Газубей став головредом Focus.ua

22 Січня 2019
29155
22 Січня 2019
13:55

Олексій Газубей став головредом Focus.ua

29155
У січні 2019 року головним редактором сайту Focus.ua став Олексій Газубей. Про це повідомляє піар-служба видавництва «Фокус медіа».
Олексій Газубей став головредом Focus.ua
Олексій Газубей став головредом Focus.ua

Олексій Газубей у минулому був шеф-редактором таблоїду «Блик», заступником головного редактора «КП в Украине», газети «Сегодня», головним редактором «Газеты киевской» і «Газеты по-киевски».

Михайло Багинський, який очолював сайт Focus.ua з березня 2018 року, перейшов на посаду шеф-редактора ресурсу. Як пояснили у «Фокус медіа», він займатиметься стратегічними питаннями розвитку сайту. Тоді як Олексій Газубей відповідатиме за редакційну частину проекту.

«Перед Олексієм поставлено завдання збільшити кількість актуального та оперативного контенту, не втрачаючи при цьому традиційних для Фокусу стандартів якості. Михайло сконцентрується на стратегічному розвитку Focus.ua – дистрибуції контенту, розвитку бренду в соціальних медіа, взаємодії з пошуковими системами», – пояснила директорка «Фокус медіа» Вікторія Калкатіна.

Головний редактор «Фокус медіа» Євген Гордейчик сподівається, що під керівництвом пана Газубея сайт Focus.ua поверне позиції одного з топових за відвідуваністю ресурсів.

Олексій Газубей бачить завдання сайту в тому, що надавати читачам не просто новину, а й аналіз, прогноз, експертні оцінки актуальних подій.

Михайло Багинський додає, що для залучення та утримання читачів потрібен не лише якісний контент, а й налагоджена система його розповсюдження, створенням якої він буде займатися.

«Фокус медіа» повідомляє, що редакційна політика видання залишиться незмінною, а в пріоритеті редакції – аналітичні матеріали та пояснювальна журналістика.

Також видавництво анонсує створення нової платформи для Focus.ua, яка має стати «новаторською для українського медіа ринку з точки зору дизайну та функціональних можливостей».

Нагадаємо, 1 березня 2018 року головним редактором сайту Focus.ua став Михайло Багінський, який раніше очолював ресурс Politekа.net. До цього, у вересні 2017 року, головним редактором журналу «Фокус» став Євген Гордейчик, який два роки працював у виданні економічним оглядачем.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29155
Читайте також
18.05.2020 19:20
Іра Рябоштан
Гала Скляревська
Мар'яна Закусило
Наталія Данькова
12 760
19.12.2016 11:22
Галина Петренко
6 540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду