«Газета Киевская» Газубея стартує 26 січня

11 Січня 2012
4039
11 Січня 2012
19:18

«Газета Киевская» Газубея стартує 26 січня

4039
«Газета Киевская» Газубея стартує 26 січня

26 січня вийде перший номер суспільно-розважального тижневика «Газета Киевская». Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор видання Олексій Газубей.

 

Газета виходитиме щочетверга. Її стартовий наклад складатиме 115 000 екземплярів. Видання розповсюджуватиметься в усіх великих містах України, як через роздрібні точки продажу, так і за передплатою.

 

«Газета Киевская» висвітлюватиме актуальниі новини країни, події шоу-бізнесу, світську хроніку і життя відомих людей, а також новинки кіно і телебачення.

 

«Ми не збираємося робити чергову нудну газету про політику і економічні проблеми, ми будемо робити яскравий тижневик, який розповість про речі близькі і цікаві кожному. Ми не будемо писати вчорашні новини, ми будемо дивитися, як зміниться ситуація в майбутньому. Порадуємо читачів професійними репортажами, сенсаційними інтерв'ю і барвистими ілюстраціями», - зазначає Олексій Газубей.

 

Нагадаємо, 11 квітня 2011 Олексій Газубей став головним редактором «Газеты по-киевски», змінивши на посаді Сергія Тихого. А наприкінці червня «Газета по-киевски» припинила вихід. Причиною закриття було заявлено те, що на бренд «Газети....» заявив свої претензії колишній міноритарний акціонер та головний редактор Сергій Тихий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4039
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SamTakyj
4479 дн. тому
Пролітають, як швед під Полтавою. За визначенням...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду