Головредом журналу «Фокус» став  Євген Гордейчик (ОНОВЛЕНО)

Головредом журналу «Фокус» став Євген Гордейчик (ОНОВЛЕНО)

14 Вересня 2017
4998
14 Вересня 2017
16:00

Головредом журналу «Фокус» став Євген Гордейчик (ОНОВЛЕНО)

4998
Головним редактором журналу «Фокус» став Євген Гордейчик, який два роки працював у виданні економічним оглядачем
Головредом журналу «Фокус» став  Євген Гордейчик (ОНОВЛЕНО)
Головредом журналу «Фокус» став  Євген Гордейчик (ОНОВЛЕНО)

Про своє призначення він повідомив у Facebook.

Євген Гордейчик працював у виданні спочатку журналістом, а згодом – редактором економічного відділу. До того він був кореспондентом журналу «Власть денег».

Євген Гордейчик підтвердив у коментарі «Детектору медіа», що працює на посаді головного редактору журналу «Фокус» з 11 вересня.

«Буде незначне розширення штату і оптимізація функціоналу нинішніх співробітників. Плануємо підвищити конвергентность редакції. Всі писатимуть як в журнал, так і на сайт», - повідомив він.

Нагадаємо, що з вересня у «Фокусі» змінилися головред і заступники. Зокрема, Яна Мойсеєнкова, яка займала посаду головного редактора журналу, стала шеф-редактором видання, а на її місце прийшов Сергій Литвиненко, який раніше був її заступником.

У листопаді пані Мойсенкова пішла з журналу та розказала про причини звільнення. Згодом головредом журналу став Денис Семенов.

У січні 2017 року Олег Сорочан, який з 2013 року працював у «Фокусі», звільнився з посади заступника головного редактора видання. Згодом стало відомо, що він очолив блок «Фінанси» на Liga.net.

На початку грудня стало відомо, що власник радіохолдингу Business Radio Group Анатолій Євтухов придбав видавничий дім «Фокус медіа», що є видавцем журналу «Фокус» та інтернет-видання focus.ua. Відповідні дані містяться в Єдиному державному реєстрі. Євтухов заплатив Кауфману 2 млн грн. 

Детальніше про зімну влади у Фокусі - у матеріалі «Детектора медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4998
Читайте також
18.05.2020 19:20
Іра Рябоштан
Гала Скляревська
Мар'яна Закусило
Наталія Данькова
12 760
19.12.2016 11:22
Галина Петренко
6 540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду