Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила мережевий бренд Amnet

Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила мережевий бренд Amnet

8 Червня 2017
3528
8 Червня 2017
16:58

Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила мережевий бренд Amnet

3528
У комунікаційної групи Dentsu Aegis Network Ukraine з'явився самостійний програматик-підрозділ Amnet Ukraine, який очолила Олександра Булигіна
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила мережевий бренд Amnet
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила мережевий бренд Amnet

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У вересні 2016 року група Dentsu Aegis Network Ukraine оголосила про появу нової структури з ефективного управління медіаінвестицій клієнтів – Amplifi Ukraine. Через півроку в його структурі команда програматик-експертів стала окремим брендом – Amnet Ukraine.

Зазначено, що Amnet Ukraine займатиметься донесенням до ринку ефективності та актуальності автоматизованого розміщення медіареклами і сервісів, з поступовим підключенням offline-каналів, а також робота з даними на базі доступних сервісів і технологій.

Пані Булигіна, яка має 15-річний досвід роботи в рекламній сфері, на новій посаді займатиметься впровадженням програматик-закупівель для поточних клієнтів групи, а також посиленням розвитку роботи з мультиканальною експертизою.

«Технологічне зростання ринку дозволяє знаходити нові рішення для поліпшення роботи зі споживачем. У свою чергу виклики ринку та реальні потреби клієнтів диктують цю необхідність. Саме тому в рамках Amplifi-Amnet ми активно займаємося як класичним програматик-діджиталом, так і поглиблюємо експертизи в бік крос-медійних рішень, заснованих на дослідженні поведінкових патернів споживачів», – сказала пані Булигіна.

«Рішення нашої групи запустити в Україні окремий бренд, який відповідає за програматик-закупівлі, невипадкове і фінансово виважене, – розказала Юлія Карпушина, СЕО Amplifi Ukraine. – На українському ринку наростає величезний інтерес з боку рекламодавців до нових технологічних рішень, що дозволяє підвищити ефективність комунікації брендів зі споживачем і одночасно оптимізувати витрати. Ми спостерігаємо готовність галузі до прискореної інтеграції в реалії розвинених західних ринків. У якості логічного кроку в поточному році ми впроваджуємо глобальну programmatic-експертизу Dentsu Aegis Network, запускаючи мережевий сервіс Amnet і в Україні. Я впевнена, що яскрава команда під керівництвом Саші Булигіної, і ті технологічні проекти, які знаходяться в активній розробці Amnet Ukraine, не тільки доставлять додаткові цінності клієнтам нашої групи, але і задрайвлять розвиток всієї галузі».

 

Нагадаємо, минулого року українське агентство performance маркетингу (один з напрямків інтернет-маркетингу) Promo і комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine домовилися про стратегічне партнерство.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3528
Читайте також
13.07.2017 14:00
Александра Булыгина
для «Детектора медіа»
3 900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду