detector.media
08.06.2017 16:58
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила мережевий бренд Amnet
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила мережевий бренд Amnet
У комунікаційної групи Dentsu Aegis Network Ukraine з'явився самостійний програматик-підрозділ Amnet Ukraine, який очолила Олександра Булигіна

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У вересні 2016 року група Dentsu Aegis Network Ukraine оголосила про появу нової структури з ефективного управління медіаінвестицій клієнтів – Amplifi Ukraine. Через півроку в його структурі команда програматик-експертів стала окремим брендом – Amnet Ukraine.

Зазначено, що Amnet Ukraine займатиметься донесенням до ринку ефективності та актуальності автоматизованого розміщення медіареклами і сервісів, з поступовим підключенням offline-каналів, а також робота з даними на базі доступних сервісів і технологій.

Пані Булигіна, яка має 15-річний досвід роботи в рекламній сфері, на новій посаді займатиметься впровадженням програматик-закупівель для поточних клієнтів групи, а також посиленням розвитку роботи з мультиканальною експертизою.

«Технологічне зростання ринку дозволяє знаходити нові рішення для поліпшення роботи зі споживачем. У свою чергу виклики ринку та реальні потреби клієнтів диктують цю необхідність. Саме тому в рамках Amplifi-Amnet ми активно займаємося як класичним програматик-діджиталом, так і поглиблюємо експертизи в бік крос-медійних рішень, заснованих на дослідженні поведінкових патернів споживачів», – сказала пані Булигіна.

«Рішення нашої групи запустити в Україні окремий бренд, який відповідає за програматик-закупівлі, невипадкове і фінансово виважене, – розказала Юлія Карпушина, СЕО Amplifi Ukraine. – На українському ринку наростає величезний інтерес з боку рекламодавців до нових технологічних рішень, що дозволяє підвищити ефективність комунікації брендів зі споживачем і одночасно оптимізувати витрати. Ми спостерігаємо готовність галузі до прискореної інтеграції в реалії розвинених західних ринків. У якості логічного кроку в поточному році ми впроваджуємо глобальну programmatic-експертизу Dentsu Aegis Network, запускаючи мережевий сервіс Amnet і в Україні. Я впевнена, що яскрава команда під керівництвом Саші Булигіної, і ті технологічні проекти, які знаходяться в активній розробці Amnet Ukraine, не тільки доставлять додаткові цінності клієнтам нашої групи, але і задрайвлять розвиток всієї галузі».

 

Нагадаємо, минулого року українське агентство performance маркетингу (один з напрямків інтернет-маркетингу) Promo і комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine домовилися про стратегічне партнерство.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY