Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine знайшла нового партнера

Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine знайшла нового партнера

14 Червня 2016
5338
14 Червня 2016
13:40

Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine знайшла нового партнера

5338
Українське агентство performance маркетингу (один з напрямків інтернет-маркетингу) Promo і комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine домовилися про стратегічне партнерство. Про це повідомляє прес-служба агентства.
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine знайшла нового партнера
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine знайшла нового партнера

У результаті досягнутої домовленості клієнти групи отримуватимуть розширений спектр digital-послуг, а агентство матиме доступ до міжнародного досвіду та роботи з найбільшими рекламодавцями країни.

Зараз серед клієнтів агентства Promo такі бренди як «Алло», «Фокстрот», «Покупон», Gold.ua, lifecell і інші. Компанія надає послуги платного розміщення в результатах пошуку (PPC), оптимізації пошукової видачі (SEO), розміщення медійної реклами з прицілом на конверсію, UX-проектування, а також налаштування аналітики.

Пошук партнера групою Dentsu Aegis Network Ukraine тривав рік. «Вибір надійного стратегічного партнера для нас подвійно важливий ще й тому, що одним з ключових агентств глобальної мережі Dentsu Aegis Network є iProspect. Компанія позиціонує себе як digital performance marketing agency. Ми дуже розраховуємо на те, що світовий досвід iProspect допоможе агентству Promo стати безумовним лідером у своєму сегменті в Україні», – сказав CEO Dentsu Aegis Network Ukraine Олександр Гороховський.

Виконавчий директор Promo Євген Царюк зазначив, що Promo забезпечить performance-рішення й експертизу в інтернет-маркетингу з прив'язкою до бізнес-показників клієнтів. «За рахунок партнерства ми створимо цілісний продукт, який охоплює всі етапи customer journey від обізнаності до конверсії з ефективними каналами комунікації. І таким чином разом будемо міняти digital-середовище за допомогою нових продуктів і технологій», – додав він.

Довідка:

Dentsu Aegis Network Ukraine представляє інтереси одного з найбільших світових рекламних холдингів, який був створений у результаті злиття рекламних світових гігантів Dentsu Inc. і Aegis Group plc. Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції, за результатами 2014 року є комунікаційною групою №2 в Україні.

До складу групи входять медіаагентства повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, digital-агентство AdPro, агентство зовнішньої реклами Master AD.

Стратегічні партнери Dentsu Aegis Network Ukraine – PR-агентство PointeR, агентство з розміщення реклами в пресі Media Press і медійне агентство, що спеціалізуються на плануванні і розміщенні реклами на радіостанціях України, інтегрованих проектах інтернет і радіо UMG (Universal Media Group).

Promo – агентство performance-маркетингу (один з напрямків інтернет-маркетингу). На ринку з 2014 року. Розробляє і впроваджує performance-стратегії присутності бренду в онлайн-каналах комунікації, пропонує рішення, заточені на результати у вигляді ROI.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду