Наступницею Костянтина Стрюкова на посаді директора Vizeum Ukraine призначено Анну Горкун

Наступницею Костянтина Стрюкова на посаді директора Vizeum Ukraine призначено Анну Горкун

17 Квітня 2018
2272
17 Квітня 2018
14:22

Наступницею Костянтина Стрюкова на посаді директора Vizeum Ukraine призначено Анну Горкун

2272
CEO Vizeum Ukraine Костянтин Стрюков залишає комунікаційну групу Dentsu Aegis Network Ukraine. З 1 травня позицію директора агентства займе Анна Горкун.
Наступницею Костянтина Стрюкова на посаді директора Vizeum Ukraine призначено Анну Горкун
Наступницею Костянтина Стрюкова на посаді директора Vizeum Ukraine призначено Анну Горкун

Про це повідомила прес-служба Dentsu Aegis Network Ukraine.  

«Кожен керівник Vizeum привніс щось своє в розвиток агентства. При Ользі Мошун почалася трансформація компанії з локального бізнесу в представництво великої міжнародної мережі. Потім при Оксані Стехін ці зміни успішно продовжувалися і завершилися за ті 5 років, що Vizeum очолював Костянтин. Я дуже вдячний Кості за виконану роботу, за його особистий внесок у розвиток бізнесу як окремого агентства, так і всієї групи Dentsu Aegis Network Ukraine загалом. Я з нетерпінням чекаю нових ідей, нових перемог від Анни Горкун та впевнений, що у неї все вийде», - коментує CEO Dentsu Aegis Network Ukraine Олександр Гороховський.

«За ці 5 насичених років Vizeum перетворився на справжнє сильне міжнародне агентство. Ми посилили експертизу, оновили команду, залучили нових клієнтів. Обіги агентства збільшилися вдвічі, що дозволило піднятися в рейтингу ВРК з 9-го місця на 6-е. Значно поліпшилися і фінансові показники. Зараз агентство потребує шліфовки і подальшого поліпшення своїх досягнень. Мій контракт закінчується в кінці квітня і, після невеликого відпочинку, я буду готовий до нових проектів. Хочу побажати Ані і команді Vizeum подальшого зростання і процвітання», - каже Костянтин Стрюков, який очолював Vizeum Ukraine з 2013 року.

У холдингу Dentsu Aegis Network Ukraine Анна Горкун не нова людина - за плечима 7 років управлінського досвіду і професійних досягнень на позиції Service Excellence Director в агентстві-лідері Carat Ukraine. У Vizeum Ukraine сподіваються, що Анна сприятиме посиленню синергії поточної команди і поліпшенню позицій агентства на ринку.

«Для мене пост CEO - відповідальний крок у кар'єрі. Як показує весь попередній досвід, головне багатство Dentsu Aegis Network Ukraine - це команда професіоналів. Тому в Vizeum моє першочергове завдання полягає в тому, щоб провести аудит процесів внутрішнього і зовнішнього взаємодії. Визначити, де команді Vizeum необхідна допомога і які процеси можна оптимізувати для підвищення їх ефективності», - каже Анна Горкун.

Нагадаємо, в лютому директором з продажу зовнішньої реклами, преси та радіо комунікаційної групи Dentsu Aegis Network Ukraine стала Віолетта Скодорова. На цій позиції пані Скодорова відповідає за розробку і реалізацію нових інтегрованих баїнгових стратегій.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2272
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду