Кінокомпанія Film.ua продала права на свої серіали в Таїланд, Болгарію, країни Балтії

Кінокомпанія Film.ua продала права на свої серіали в Таїланд, Болгарію, країни Балтії

22 Квітня 2015
1573
22 Квітня 2015
12:17

Кінокомпанія Film.ua продала права на свої серіали в Таїланд, Болгарію, країни Балтії

1573
Кінокомпанія Film.ua продала права на свої серіали в Таїланд, Болгарію, країни Балтії
Кінокомпанія Film.ua продала права на свої серіали в Таїланд, Болгарію, країни Балтії

За підсумками участі у міжнародному ринку аудіо-візуального контенту MIPTV-2015, що відбувся у Каннах (Франція) 13-16 квітня, кінокомпанія Film.ua повідомила про про продаж повного пакету прав на серіали власного виробництва «Полювання на Вервольфа», «Балада про бомбера», «Паршиві вівці» і «Нюхач» в Таїланд. Детектив «Нюхач» купила також Болгарія, а країни Балтії незабаром покажуть «Містичні історії». Про це компанія повідомляє на своєму сайті.

 

В компанії повідомили, що інтерес до їх проектів з боку Таїланду став для них «приємною несповідаванкою». «Глядачам подобається екшн, а світ уже наситився голлівудським контентом, тому канали шукають нові незалежні проекти. Ми ж пропонуємо якісний продукт, який не несе в собі ні політичної, ні ідеологічного навантаження, - і людям він подобається», - коментує менеджер з продажу компанії Євген Драчов.

 

Серіал «Нюхач» користувався популярністю серед дистриб'юторів - зокрема з Болгарії та Італії. «Другий сезон проданий в Болгарію, і ведуться переговори про продаж серіалу одному з найбільших італійських телеканалів», - повідомили в компанії.

 

Нагадаємо, прем'єра першого сезону детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та в Росії, де проект узяв найбільшу частку перегляду серед усіх серіалів 2013 року. Головний герой вертикально-горизонтального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини. Права на трансляцію «Нюхача» продано щонайменше в 11 країн - зокрема, у Францію, яка також придбала права на формат для власної адаптації серіалу.

 

Також нещодавно була укладена угода про продовження прав на показ докудрами  Film.ua «Містичні історії» в Литві, компанія продала права на всі сезони в Латвію, найближчим часом проект вийде в ефір на одному з телеканалів в Естонії.

 

«Як правило, естонські канали не сприймають російськомовний контент, але у нас вже був успішний досвід співпраці - рік тому ми уклали першу угоду за такими фільмами як "Вангелія", "Син батька народів" і "Нюхача" - і партнери були дуже задоволені результатами телеперегляду цих проектів», - зазначив Євген Драчов.

 

Пан Драчов також повідомив, що українську компанію на міжнародному ринку аудіо-візуального контенту оцінюють як серйозного гравця. «Ми відчули, що Україна зараз в тренді. Якщо ж говорити конкретно про Film.ua, то нас приймають як серйозного гравця ринку, нами цікавляться і з нами хочуть працювати. На наш стенд колеги приходять вже цілеспрямовано, цікавляться тим, що ми можемо запропонувати, які проекти ми привезли і т.д. Нас знають, нам довірять, бачать наші результати і звертаються вже як до потенційного партнера», - сказав представник Film.ua.

 

Нагадаємо, за результатами MIPTV-2015 кінокомпанія Film.ua повідомила про міжнародний успіх дистрибуції фільму «Незламна»/Battle for Sevastopol, у виробництві якого брала участь українська студія. «Йдуть переговори з Болгарією, польськими телеканалами, а також з Туреччиною та представниками ОАЕ. Фільм був представлений у конкурсній програмі 5-го Пекінського міжнародного кінофестивалю і китайським дистриб'юторам. Зараз ведуться переговори про його продаж в Китай. Вже відомо, що історію Людмили Павличенко побачать у Японії, а також у Південній Кореї», - повідомили у Film.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду