Другий сезон серіалу «Нюхач» обходиться Film.ua і Pronto Film у $ 0,5 млн за епізод

Другий сезон серіалу «Нюхач» обходиться Film.ua і Pronto Film у $ 0,5 млн за епізод

21 Жовтня 2014
5630
21 Жовтня 2014
12:04

Другий сезон серіалу «Нюхач» обходиться Film.ua і Pronto Film у $ 0,5 млн за епізод

5630
Другий сезон серіалу «Нюхач» обходиться Film.ua і Pronto Film у $ 0,5 млн за епізод
Другий сезон серіалу «Нюхач» обходиться Film.ua і Pronto Film у $ 0,5 млн за епізод

Другий сезон детективного серіалу «Нюхач» виробництва компаній Film.ua і Pronto Film обходиться виробникам приблизно в півмільйона доларів за епізод. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

«З перших продажів ми витрати не окупимо. Але сподіваємося, що наступні продажі, а також продажі на нові території дозволять нам вийти в нуль, а в перспективі навіть що-небудь заробити. Звичайно, ми не можемо підходити з подібною економікою до всіх проектів, це виняток. Але своїм першим сезоном "Нюхач" це заслужив», - зауважив генпродюсер Film.ua Group.

 

Другий сезон «Нюхача» навесні 2015 року покаже телеканал ICTV, який транслював перший сезон. Зйомки серіалу тривають у Києві. Чотири серії були відзняті восени 2013 року, чотири серії виробники знімають зараз. «Сподіваємося, що будемо готові до ефіру навесні 2015 року», - розповів пан Мирський.

 

Як писала «Детектор медіа», другий сезон «Нюхача», як і перший, складатиметься з восьми серій. За словами автора ідеї та режисера серіалу Артема Литвиненка, він буде більш насиченим карколомними злочинами, спецефекти - більш вражаючими. Крім того, виникла нова загадка, яка червоною ниткою проходить через весь сезон.

 

Режисер серіалу - Артем Литвиненко, продюсер - Віктор Мирський, виконавчий продюсер - Андрій Ризванюк, автори сценарію - Артем Литвиненко та Андрій Бабік. У ролях: Кирило К'яро, Іван Оганесян, Марія Аніканова, Олександр Тютін, Борис Каморзін та інші. Для зйомок другого сезону команда запросила англійського оператора Грехема Фрейка, який останнім часом працював над серіалом «Абатство Даунтон».

 

Нагадаємо, головний герой вертикального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини. За запахом він може розказати все про людину: що вона їла, з ким спала, чи є в неї алібі.

 

Прем'єра детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та Росії. Права на трансляцію «Нюхача» було продано в Болгарію, Естонію, Францію. Формат серіалу «Нюхач» було продано до Франції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5630
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду