Film.ua обіцяє повернути вкладені в зйомки фільму «Незламна» державні кошти

Film.ua обіцяє повернути вкладені в зйомки фільму «Незламна» державні кошти

19 Вересня 2014
10302
19 Вересня 2014
13:44

Film.ua обіцяє повернути вкладені в зйомки фільму «Незламна» державні кошти

10302
Film.ua обіцяє повернути вкладені в зйомки фільму «Незламна» державні кошти
Film.ua обіцяє повернути вкладені в зйомки фільму «Незламна» державні кошти

Кінокомпанія Film.ua обіцяє повернути вкладені в стрічку «Незламна» (робоча назва «Битва за Севастополь») кошти з українського держбюджету. Про це розповів власник Film.ua Group Сергій Созановський під час лекції «Побудувати Голлівуд на Троєщині», що відбулася 17 вересня в рамках Kiev Media Week.

 

«У цьому фільмі ми поставили собі за мету повернути вкладені у виробництво державні кошти, - сказав Сергій Созановський. - Ми хочемо довести, що державна підтримка, про яку всі говорять, не є обов'язковою складовою (для кіновиробництва. - ТК)».

 

«Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павліченко. До речі, походить вона з Білої Церкви, де нині одна з вулиць носить її ім'я - як вулиця і в Севастополі, де довелося воювати снайперу.

 

Майору, Герою Радянського Союзу судилося знищити понад 300 нацистів, відвідати США, де вона познайомилася з дружиною президента Елеонорою Рузвельт. Саме Людмила Павліченко виголосила полум'яну промову в Конгресі США, за два місяці після якої було відкрито Другий фронт.

 

 Фільм заплановано як амбітний байопік із російськими зірками

 

Зйомки картини розпочалися у 2012-му й завершилися в середині червня цього року. Фільм відзначає амбітний задум, у якому масштабні зйомки поєднуються зі складним постпродакшном. Бюджет україно-російського фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

 

Виробник - студія «Кінороб». Постпродакшном і дистрибуцією опікується Film.ua. У зйомках стрічки був також задіяний телеканал «Україна».

 

Режисер «Незламної» - Сергій Мокрицький, продюсером виступив Єгор Олесов. У головних ролях задіяні Юлія Пересільд («Край», «П'ять наречених», «Параджанов») та Євген Циганов («Діти Арбату», «Пітер FM», «Відлига»).

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10302
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду