«Ранок у великому місті» на ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін

«Ранок у великому місті» на ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін

29 Грудня 2014
11990
29 Грудня 2014
13:03

«Ранок у великому місті» на ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін

11990
«Ранок у великому місті» на ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін
«Ранок у великому місті» на ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін

Нову ранкову інформаційно-розважальну програму «Ранок у великому місті» на телеканалі ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як уже писала «Детектор медіа», «Ранок у Великому місті» стартує 27 січня. За повідомленням прес-служби проект виходитиме щодня о 6:30 ранку.

 

 

Ранкове шоу ICTV обіцяє забезпечувати глядачів гарним настроєм і найгарячішими новинами. «Будь-яку новину ведучі подадуть зі здоровою часткою іронії - вони у всьому знайдуть позитив і з радістю поділяться ним з вами», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Також у ранковій програмі відомі інтернет-блогери стануть зірками телеефіру, а гості поділяться своїми враженнями та думками на найгостріші теми.

 

«Гарячі новини, практичні поради, курйози і анекдоти нового дня - у цій програмі кожен глядач знайде для себе те, що зробить його ранок максимально позитивним. Гарним настроєм ведучі будуть заряджати за допомогою кумедних фото і веселих відеороликів. Стрингери програми будуть селфити все, що їх вражає, і розбиратися в цьому разом із ведучими і глядачами. Також ведучі обговорять вчинки, гідні поваги, і ті дії відомих людей, які можна сміливо вважати абсурдними. А ще ми разом побуваємо «однією ногою в Європі»: порівняємо життя в Києві та інших містах і зробимо висновки про те, що нам потрібно поліпшити, щоб стати по-справжньому європейськими», - анонсує прес-служба ICTV нове ранкове шоу.

 

Нагадаємо, про плани ICTV запустити власне ранкове шоу стало відомо в липні, коли канал розпочав пошуки ведучих і шеф-редактора нового проекту. У листопаді на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia стало відомо, що шоу матиме назву «Ранок у великому місті», воно стартує 27 січня та матиме трьох ведучих. Продюсер шоу - Андрій Слободян.

 

Нині ранкові шоу виходять в ефірі каналів «1+1» («Сніданок з 1+1»), «Інтер» («Ранок з "Інтером"»), «Україна» («Ранок з Україною»), 5 канал («Ранок на П'ятому»), ТВі («Ранкові курасани»), М1 (Guten Morgen), «112 Україна» («112 хвилин»). У новому році ранковий блок планує запустити телеканал ZIK. Раніше на Новому каналі також виходило ранкове шоу «Підйом», але влітку воно призупинило вихід і повернеться в ефір не раніше весни 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11990
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду