У ранковому шоу 5-го каналу з’явились нові рубрики та декорації

У ранковому шоу 5-го каналу з’явились нові рубрики та декорації

2 Вересня 2014
4431
2 Вересня 2014
12:17

У ранковому шоу 5-го каналу з’явились нові рубрики та декорації

4431
У ранковому шоу 5-го каналу з’явились нові рубрики та декорації
У ранковому шоу 5-го каналу з’явились нові рубрики та декорації

У програмі «Ранок на П'ятому», який виходить в ефірі щодня по буднях о 6.30, з'явилися нові рубрики та декорації. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ефір шоу в цьому сезоні буде включати в себе ширше коло тем, до студії запрошуватимуть більше гостей, повідомляє канал. Також 5 канал оновив декорації шоу, і запровадив нові рубрики.

        

«Рубрика «Красне слівце» розширюватиме словниковий запас українців, «Сам собі майстер» надасть професійні поради у ремонтній галузі, а «Кіногід» зорієнтує у новинках у царині кіно»,  - повідомляє прес-служба.

 

Крім того кожного дня журналісти 5-го каналу ходитимуть на ринки  та питатимуть українців, що їх турбує. «Саме це є родзинкою ранку для тих, хто приймає рішення і несе відповідальність за долю країни», - зазначають в прес-службі.

        

У ранковій програмі ведучі розповідатимуть також про мистецькі заходи тижня та благодійні справи. «З самого ранку ми даруємо привід нашим глядачам пишатися тим, що вони українці. У новому сезоні ми намагалися додати у вранішні думки українців більше поміркованості. Наша мета - не лише розважати під час збирання на роботу, але і розвивати» - коментує оновлення ведуча програми Яніна Соколова.

 

Нагадаємо, 31 серпня телеканал запустив соціально-патріотичну програму «Єдина родина», в якій розповідається про різні долі українців та про полеглих героїв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4431
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду