Ведучий «Ранку у великому місті» Антон Равицький залишає ICTV

Ведучий «Ранку у великому місті» Антон Равицький залишає ICTV

3 Липня 2020
9657

Ведучий «Ранку у великому місті» Антон Равицький залишає ICTV

9657
Канал шукає для проєкту нового ведучого.
Ведучий «Ранку у великому місті» Антон Равицький залишає ICTV
Ведучий «Ранку у великому місті» Антон Равицький залишає ICTV

Ведучий програми «Ранок у великому місті» Антон Равицький йде з телеканалу ICTV. Нове мiсце роботи він поки не розголошує. Про це канал повідомив 3 липня.

«5 рокiв, 5 мiсяцiв, 5 днiв. Ми стали рекордсменами України за протяжнiстю спiльних ефiрiв, які провели незмiнною командою ведучих проєкту. Я вдячний ICTV за надзвичайний досвiд та задоволення вiд цих рокiв разом», – сказав пан Равицький.

Для колег таке рішення ведучого стало несподіванкою. Зокрема, його співведуча Юлія Зорій спочатку розцінила новину як жарт.

Наразі «Ранок у великому місті» ведуть Юлія Зорій та Павло Казарін. Проєкт шукає нового ведучого: «Тому зовсім скоро до них приєднається нове обличчя каналу».

Антон Равицький родом з «акторсько-режисерської династії». До того, як приєднався до команди ICTV, кілька років працював ведучим новин на одеському телебаченні. Окрім «Ранку у великому місті», він був ведучим гумористичного шоу на ICTV «Комік на мільйон».

Нагадаємо, у 2015 році телеканал ICTV запустив ранкову інформаційно-розважальну програму «Ранок у великому місті», ведучими якої стали Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін. 

Фото: ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9657
Читайте також
22.07.2017 11:01
Гала Скляревська
Марія Ряпулова
10 489
28.01.2015 10:04
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
8 777
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
николай
1248 дн. тому
жаль Антон что тебя ушли. слушать казарина не реально взяли такого же. осталась Зорий співчуваю! куда смотрит руководство канала? ПАВЕЛ КАЗАРИНОВ уйдите сами и читайте больше УЖАС!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду