ICTV запустить ранкове шоу «Ранок у великому місті» з нового року

ICTV запустить ранкове шоу «Ранок у великому місті» з нового року

5 Листопада 2014
7899
5 Листопада 2014
12:43

ICTV запустить ранкове шоу «Ранок у великому місті» з нового року

7899
ICTV запустить ранкове шоу «Ранок у великому місті» з нового року
ICTV запустить ранкове шоу «Ранок у великому місті» з нового року

У 2015 році телеканал ICTV запустить ранкове шоу власного виробництва «Ранок у великому місті». Про це повідомив продюсер каналу Андрій Слободян на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить канал ICTV.

 

«Це шоу - розумне, доросле, практичне. Ми насамперед орієнтуємося на інформаційно-аналітичну подачу. В цьому шоу будуть топ-новини дня, їх оперативний аналіз. Ми хочемо дати змогу глядачу розібратися в непростих новинах, якими ми всі зараз живемо. Також ми активно будемо залучати аудиторію, яка багато користується інтернетом - робитимемо телеверсію френдстрічки в соцмережах, показуватимемо новини і відео, якими "вибухнув" інтернет», - розповів пан Слободян.

 

Телеканал створює це шоу, орієнтуючись на адиторію з різним інтелектуальним рівнем. «Ми умовно визначили три типи глядача - високоінтелектуальні, середнього рівня і нижчого. Для перших підготували розумних експертів-гостей, для других - наші ведучі все це простіше пояснять, а для третіх ми кожен блок закінчуватимемо гумором - відео з Youtube або жартами» - зауважив продюсер.

 

«Ранок у Великому місті» стартує 27 січня. Хронометраж - 2 години.

 

Програма матиме трьох ведучих. «Це нові, не затерті обличчя. Один з них - розумний, другий - з гумором, третій - жінка, звичайно, гарна і мудра», - повідомив пан Слободян.

 

Для нового шоу телеканал спеціально будує справжнє кафе, куди зможуть приходити мешканці Києва. «Нашою студією буде реальне кафе в Києві, з вікнами на вулицю, куди кожен може зайти і поспілкуватися. Ми його спеціально будуємо. Тут ми не будемо створювати декорації, ми його обживаємо, привносячи все нові елементи», - розповів продюсер.

 

«Ранок у великому місті» пропонує рекламодавцям 8-10 годин щотижневих рекламних майданчиків.

 

Нагадаємо, про плани ICTV запустити власне ранкове шоу стало відомо в липні, коли канал розпочав пошуки ведучих і шеф-редактора нового проекту.

 

Нині ранкові шоу виходять в ефірі каналів «1+1» («Сніданок з 1+1»), «Інтер» («Ранок з "Інтером"»), «Україна» («Ранок з Україною»), 5 канал («Ранок на П'ятому»), ТВі («Ранкові курасани»), М1 (Guten Morgen), «112 Україна» («112 хвилин»). У новому році ранковий блок планує запустити телеканал ZIK. Раніше на Новому каналі також виходило ранкове шоу «Підйом», але влітку воно призупинило вихід і повернеться в ефір не раніше весни 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду