Юсупова буде вести програму «Ранок з "Інтером"» по черзі з Даугуле

Юсупова буде вести програму «Ранок з "Інтером"» по черзі з Даугуле

10 Вересня 2014
7321
10 Вересня 2014
13:17

Юсупова буде вести програму «Ранок з "Інтером"» по черзі з Даугуле

7321
Юсупова буде вести програму «Ранок з "Інтером"» по черзі з Даугуле
Юсупова буде вести програму «Ранок з "Інтером"» по черзі з Даугуле

З 11 вересня у програмі «Ранок на "Інтері"» крім Анастасії Даугуле з'явиться ведуча  Ірина Юсупова, яка також є автором рубрики «Наш Київ!». Ведучі будуть вести ранкове шоу по черзі. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Анастасія Даугуле веде ранкову програму на «Інтері» з 1 вересня.

 

Ірина Юсупова закінчила факультет журналістики Київського національного університету ім. Т.Шевченко. На «Інтері» працює з 2002 року. Спочатку займалася соціальним напрямком, потім перейшла в політичну журналістику. З 2005-го по червень 2008 року була власкором телеканалу в Москві. З 2008 по 2009 - ведуча програми «Подробности», з 2010 року до 2014 рік - спеціальний кореспондент програми «Події тижня» на телеканалі «Україна».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Ранок з "Інтером"» поповнився кількома новими рубриками. Це «Близький Схід» про переселенців із зони військових дій, «Наш Київ!» з «екскурсіями» столицею та «Україна вражає», де йдеться про культурні, архітектурні та природні відкриття.

 

Раніше «Дуся» писала, що для «посилення» команди «Ранку», «на допомогу» Анастасії Даугуле також додали Євгена Онопрієнка, Романа Кадєміна та Михайла Колесникова, які відзначилися маніпулятивними сюжетами про Майдан, і пішли з новин після повернення в новинний продакшн «Інтера» «Національні інформаційні системи» старої «команди Льовочкіна». Вони ведуть у програмі рубрики, роблять сюжети.

 

Нагадаємо, 29 серпня ведуча ранкової програми «Ранок з "Інтером"» Ганна Гомонай у прямому ефірі попрощалася з глядачами. Вона розповіла «Детектор медіа», що звільнилася через те, що не згодна працювати разом з телеведучою Анастасією Даугуле, яку було занесено на Дошку ганьби журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7321
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду