«Сніданок з 1+1» збільшує тривалість ефіру на годину

«Сніданок з 1+1» збільшує тривалість ефіру на годину

28 Березня 2014
8881
28 Березня 2014
13:04

«Сніданок з 1+1» збільшує тривалість ефіру на годину

8881
«Сніданок з 1+1» збільшує тривалість ефіру на годину
«Сніданок з 1+1» збільшує тривалість ефіру на годину

З понеділка, 31 березня, ранкове шоу «Сніданок з 1+1», яке виходить у прямому ефірі, триватиме на годину довше - з 6.45 до 9.45. Про це повідомляє проес-служба телеканалу «1+1».

 

Ранкове шоу каналу «1+1» збільшує тривалість ефіру на годину, аби долучити до перегляду програми тих, хто прокидається пізніше. Такі глядачі у додаткову годину зможуть побачити найцікавіші моменти того, що було у попередні дві.

 

«Ця година присвячується тим, хто спить довше за нас. Багатьом людям  не потрібно вставати дуже рано:  у них немає дітей і вони пізніше йдуть на роботу. Глядачі благали нас повернутися до тригодинного формату, як це було раніше. Тому третю годину дуже зручно дивитися, якщо ви проспали попередні дві», - повідомила продюсер «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна.

 

В оновленому «Сніданку з 1+1» буде також додатковий випуск ТСН, і  глядачі зможуть дізнатись про пожії, які сталися після 9-ї години ранку. 

 

Випуски ранкового шоу стануть більш інтерактивними

 

Для більш активного спілкування з глядачами в прямому ефірі свої обов'язки змінять і ведучі програми. Представляти сюжети будуть Людмила Барбір або Марина Леончук, а їх напарники Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч подаватимуть реакцію глядачів із сторінки програми у Facebook.

 

В ефірі «Сніданку з 1+1» також стартує новий проект «Люди», що присвячений звичайним українцям, які своїми вчинками можуть надихнути усіх.

 

Нагадаємо, 12 грудня 2013 року ранкове шоу «Сніданок з 1+1» змінило звичний формат: замість двох годин прямого ефіру ведучі програми Руслан Сенічкін та Людмила Барбір протягом 6-ти годин не виходили зі студії. З 6.00 до 12.00 в ефірі «1+1» вийшло 12 екстрених випусків новин ТСН з Єгором Гордєєвим та Марічкою Падалко.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8881
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду