detector.media
05.11.2014 12:43
ICTV запустить ранкове шоу «Ранок у великому місті» з нового року
ICTV запустить ранкове шоу «Ранок у великому місті» з нового року

У 2015 році телеканал ICTV запустить ранкове шоу власного виробництва «Ранок у великому місті». Про це повідомив продюсер каналу Андрій Слободян на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить канал ICTV.

 

«Це шоу - розумне, доросле, практичне. Ми насамперед орієнтуємося на інформаційно-аналітичну подачу. В цьому шоу будуть топ-новини дня, їх оперативний аналіз. Ми хочемо дати змогу глядачу розібратися в непростих новинах, якими ми всі зараз живемо. Також ми активно будемо залучати аудиторію, яка багато користується інтернетом - робитимемо телеверсію френдстрічки в соцмережах, показуватимемо новини і відео, якими "вибухнув" інтернет», - розповів пан Слободян.

 

Телеканал створює це шоу, орієнтуючись на адиторію з різним інтелектуальним рівнем. «Ми умовно визначили три типи глядача - високоінтелектуальні, середнього рівня і нижчого. Для перших підготували розумних експертів-гостей, для других - наші ведучі все це простіше пояснять, а для третіх ми кожен блок закінчуватимемо гумором - відео з Youtube або жартами» - зауважив продюсер.

 

«Ранок у Великому місті» стартує 27 січня. Хронометраж - 2 години.

 

Програма матиме трьох ведучих. «Це нові, не затерті обличчя. Один з них - розумний, другий - з гумором, третій - жінка, звичайно, гарна і мудра», - повідомив пан Слободян.

 

Для нового шоу телеканал спеціально будує справжнє кафе, куди зможуть приходити мешканці Києва. «Нашою студією буде реальне кафе в Києві, з вікнами на вулицю, куди кожен може зайти і поспілкуватися. Ми його спеціально будуємо. Тут ми не будемо створювати декорації, ми його обживаємо, привносячи все нові елементи», - розповів продюсер.

 

«Ранок у великому місті» пропонує рекламодавцям 8-10 годин щотижневих рекламних майданчиків.

 

Нагадаємо, про плани ICTV запустити власне ранкове шоу стало відомо в липні, коли канал розпочав пошуки ведучих і шеф-редактора нового проекту.

 

Нині ранкові шоу виходять в ефірі каналів «1+1» («Сніданок з 1+1»), «Інтер» («Ранок з "Інтером"»), «Україна» («Ранок з Україною»), 5 канал («Ранок на П'ятому»), ТВі («Ранкові курасани»), М1 (Guten Morgen), «112 Україна» («112 хвилин»). У новому році ранковий блок планує запустити телеканал ZIK. Раніше на Новому каналі також виходило ранкове шоу «Підйом», але влітку воно призупинило вихід і повернеться в ефір не раніше весни 2015 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY