Журналісти «Forbes Україна» створили осередок НМПУ

Журналісти «Forbes Україна» створили осередок НМПУ

11 Листопада 2013
6128
11 Листопада 2013
11:22

Журналісти «Forbes Україна» створили осередок НМПУ

6128
Журналісти «Forbes Україна» створили осередок НМПУ
Журналісти «Forbes Україна» створили осередок НМПУ

Журналісти редакції журналу «Forbes Україна» створили осередок Незалежної медіапрофспілки України (НМПУ). Про це повідомляє прес-служба профспілки.

 

Головою осередку обрано редактора журналу Владислава Головіна.

 

Осередок об'єднав 18 редакторів та кореспондентів видання - більше двох третин від усього творчого колективу «Forbes Україна».

 

Сьогодні Комітет НМПУ взяв новостворений осередок на облік та відправив офіційні листи власникам видання про утворення профспілки на підприємстві.

 

«Я брав участь у створенні осередків профспілки на попередніх місцях своєї роботи - в «Газеті 24» і газеті «Дело». Вважаю, що в Україні потрібно всіляко розвивати профспілковий рух та давати дієві інструменти захисту прав найманих працівників», - переконаний пан Головін.

 

Комітет НМПУ сподівається, що журналісти інших редакцій UMH group також приєднаються до профспілки.

 

Нагадаємо, у червні Незалежна медіапрофспіка публічно закликала журналістів з ТОВ «ВД «УМХ» (UMH group) створити профспілку, щоб захистити свободу слова та зберегти умови праці за нового власника.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Forbes Украина» входить до складу UMH Group, яку нещодавно придбала група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угода була закрита 5 листопада. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли засновник і президент UMH Борис Ложкін, його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Григорій Шверк.

 

Редакцію  журналу «Forbes Україна» після інформації про зміну власника вже залишили головний редактор Володимир Федорінкореспондент журналу Севгіль Мусаєва, заступник головного редактора Forbes.ua Олександр Акименко і редактор iPad-версії журналу «Forbes Украина» Юлія Белінська.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду