Григорій Шверк залишає UMH

Григорій Шверк залишає UMH

8 Листопада 2013
6829
8 Листопада 2013
10:31

Григорій Шверк залишає UMH

6829
Григорій Шверк залишає UMH
Григорій Шверк залишає UMH

Перший віце-президент UMH Group Григорій Шверк залишає медіахолдинг після завершення угоди з купівлі UMH Group групою компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

«Чи міг хтось 19 років тому, коли ми реєстрували підприємство з романтичною назвою «Фламенко» (перший видавець тоді чорно-білої газети «Теленеделя» в Харкові), уявити, у що це все перетвориться? Хіба що Боря. Тим, що ми побудували за ці роки, можна пишатися, в усякому разі, я пишаюся», - написав він.

 

Пан Шверк курував юридичні та корпоративні питання в UMH. З 1997 року був віце-президентом «Українського медіахолдингу» (UMH group).

 

Нагадаємо, 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіа холдингу вже пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, а також директор з маркетингу Олена Мартинова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6829
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду