Юлія Белінська залишила «Forbes Украина»

Юлія Белінська залишила «Forbes Украина»

11 Листопада 2013
6863
11 Листопада 2013
10:17

Юлія Белінська залишила «Forbes Украина»

6863
Юлія Белінська залишила «Forbes Украина»
Юлія Белінська залишила «Forbes Украина»

Редактор iPad-версії журналу «Forbes Украина» Юлія Белінська залишила видання. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа».

 

За її словами, вона давно прийняла таке рішення. «Скажу чесно - за три роки роботи у Forbes я серйозно втомилася. Робота стресова, її багато», - пояснила пані Белінська.

 

Журналіст планує спробувати свої сили у власному бізнесі, не пов'язаному з медіа.

 

Юлія Белінська з квітня 2013 року була редактором iPad-версії «Forbes Украина», до цього працювала кореспондентом журналу.

 

«Forbes Украина» входить до складу UMH Group, яку нещодавно придбала група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угода була закрита 5 листопада. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли засновник і президент UMH Борис Ложкін, його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Григорій Шверк.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду