Олена Мартинова пішла з UMH

Олена Мартинова пішла з UMH

7 Листопада 2013
7431
7 Листопада 2013
12:52

Олена Мартинова пішла з UMH

7431
Олена Мартинова пішла з UMH
Олена Мартинова пішла з UMH

Директор з маркетингу UMH Group Олена Мартинова залишає свою посаду в медіахолдингу після завершення угоди з його продажу компанії СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

«Мені пощастило, я летіла в гарній компанії. І для нас, усіх "на борту" UMH, це була найкраща у світі робота», - написала вона, подякувавши кожному, з ким працювала, та побажавши удачі тим, хто залишився в компанії.

 

У команді Бориса Ложкіна Олена Мартинова пропрацювала з початку 90-х, пройшла шлях від репортера до директора з маркетингу. Займалася стратегічним маркетингом і корпоративними комунікаціями.

 

Нагадаємо, 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. З видання Forbes стало відомо, що й сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, залишили медіахолдинг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7431
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритика
3815 дн. тому
Шановний Миг, ви, мабуть, випадково зайшли на наш сайт?
Миг
3815 дн. тому
Никогда не знал, что такое UMH, что туда пришла Елена Мартынова, а она от туда уже ушла. Вот же ж новость!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду