Завершився чат з Юрієм Стецем і Олександром Черненком

4 Вересня 2012
11943
4 Вересня 2012
13:30

Завершився чат з Юрієм Стецем і Олександром Черненком

11943
Тема – чи існує загроза свободі слова на парламентських виборах-2012
Завершився чат з Юрієм Стецем і Олександром Черненком

У вівторок, 4 вересня, на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участі голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Юрія Стеця і голови правління Комітету виборців України Олександра Черненка на тему: «Чи існує загроза свободі слова на парламентських виборах-2012».

 

До обговорення пропонуються питання: з якими проблемами стикнулися ЗМІ під час парламентської виборчої кампанії 2012 року; масштаби тиску на ЗМІ в Україні і як цьому можна запобігти; чи вплине цензура на результати волевиявлення та інші.

 

Свої запитання ви можете вже зараз ставити в чаті за посиланням: http://chat.detector.media.

 

 


 

 

Біографічні довідки:

 

Юрій Стець народився 29 грудня 1975 року в м. Чорткові, Тернопільської області.

Освіта: Чернівецьке училище мистецтв ім. С. Воробкевича, Харківський державний політехнічний університет.

1997 рік - редактор у ТОВ «Ніко-PR».

1997-2000 - редактор музичних програм у ПІІ ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ».

2000-2002 - заступник директора у ПІІ ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ».

З 2002 р. - генеральний продюсер ПІІ ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ» (5 канал).

З 2005 р. - генеральний продюсер ТОВ «Телерадіокомпанія «Експрес-Інформ» (5 канал) за сумісництвом.

З 2007 р. - директор ТОВ «Телерадіокомпанія "НБМ-радіо"» («Ретро ФМ») за сумісництвом.

З 2007 р. - член наглядової ради 5-го каналу.

На час виборів 2007 р.: генеральний продюсер ПП у формі ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ».

З 23 листопада 2007 р. - народний депутат України обраний по багатомандатному загальнодержавному округу блок «Наша Україна-Народна самооборона», порядковий номер у списку 53 (позапартійний). До лютого 2012 - секретар Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.

З 23 лютого 2012 року - голова Комітету з питань свободи слова та інформації.

Заслужений журналіст України (2005 рік), нагороджений Почесною грамотою Кабінету міністрів України у 2008 році.

Одружений; має трьох дітей: синів Владислава і Сержа, та доньку Єву.

 

Олександр Черненко народився 26 лютого 1976 року в Бородянці Київської області

1997 р. закінчив Український державний педагогічний університет ім. М.Драгоманова за спеціальністю «учитель історії і народознавства». Також закінчив Курси громадської активності в Національно-демократичному інституті США.

1993-1994 рр. - позаштатний кореспондент газети «Україна молода».

1994 р. - співробітник прес-служби Студентського центру «Свобода вибору».

1994-1995 рр. - помічник-консультант народного депутата України

1996-1997 рр. - прес-секретар Союзу українського студентства.

1997 р. - заступник редактора молодіжного проекту «Століття XXI».

1997-1999 рр. - співробітник прес-служби Комітету виборців України, заступник редактора газети КВУ «Точка зору».

1999-2009 рр. - прес-секретар КВУ, глава аналітичної служби КВУ.

З березня 2009-го - голова правління Комітету виборців України.

Працював як спостерігач чи експерт з 1996 року на всіх загальнонаціональних виборчих кампаніях і десятках місцевих виборів в Україні. Має досвід роботи на виборах і в політичних кампаніях в США, Білорусі, Росії, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії, Польщі, Грузії та ін.

Паралельно з роботою в КВУ займався журналістикою. Працював редактором політичної інформації журналу «Власть денег», політичним оглядачем журналу «Фокус», редактором програм на 5 каналі, писал в десятки загальноукраїнських і регіональних ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11943
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мойша Адамович
4258 дн. тому
А мне таки интересно, как может генеральный продюсер телеканала быть депутатом, а депутат генеральным продюсером телеканала, я конечно не слежу может уже это и разъяснялось популярно, но для тех кто в танке на бис плиз...?
політика
4258 дн. тому
Пане Юрій, ви вже більше ніж півроку очолюєте комітет з питань свободи слова, скажіть що КОНКРЕТНО ви змінили, на що вплинули, які законопроекти проведено комітетом за цей час?
смотрящий
4258 дн. тому
Юрий, а Порошенко насколько часто звонит на канал раздает ЦУ? он же у нас теперь депутат :))))
Аліна Вітер
4258 дн. тому
Пане Юрію, країна знову в очікуванні виборів і знов напередодні у глядачів нахабно відбирають право обирати що дивитися. Відключення каналу ТВІ по Україні у 2012, це повторення історії 5 каналу і України вцілому у 2004. вам так не здається?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4261 дн. тому
Наскільки я в курсі, згідно з телевізійним законодавством, яке регулює рекламу, гучність рекламних роликів має йти на гучності поточних телевізійних програм, щоби вони не були, ані тихішими, ані гучнішими від передач, між якими чи в яких вони розміщені. Так от регіональна реклама автівок марки "BYD", яка йде під вивіскою ваших рекламних партнерів в Дніпропетровську - "Арт-стайл" - в два чи три рази гучніша за інші реклами. Під час цього ролику треба терміново хапати пульт і виключати звук, інакше можна втратити слух. Отже глядачі повинні бути завжди напоготові. І не дай Боже втратити пильність. Коли закінчиться цей терор дніпропетровських глядачів? За що нам таке "щастя"? Пожалійте наші вуха і нерви! Приведіть свою діяльність у відповідність з телевізійним законодавством.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4261 дн. тому
Скількі коштує "комуністична джинса" від Петра Симоненка, Спірідона Кілінкароава, Адама Мартинюка, Петра Цибенко, та інших діячів КПУ - цієї сатанинської, антиукраїнської й антилюдської, злодійської партії, яку зараз 5 канал безбожно піарить у вигляді замовних передач з циклу "Актуальні інтерв'ю", "Історія в кабінетах", а також трансляцій наживо: останнього партійного (виборчого) з'їзду КПУ, прес-конференцій (Симоненка, Кілінкарова, Мартинюка), розлогих цитат комуністичних діячів в рубриці "Пряма мова"? Як це поєднується з носінням вами вишиванки і патріотичною лінією каналу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду