Завершився чат з Валентином Ковалем

31 Серпня 2012
6936
31 Серпня 2012
13:55

Завершився чат з Валентином Ковалем

6936
Тема – новий сезон на музичних каналах холдингу StarLightMedia
Завершився чат з Валентином Ковалем

У п'ятницю, 31 серпня, о 14:00 на http://chat.detector.media/ відбулася чат-конференція з генеральним директором телеканалів М1 і М2 Валентином Ковалем на тему: «Новий сезон на музичних каналах холдингу StarLightMedia».

 

До обговорення пропонувалися запитання: які нові проекти й нові обличчя з'являться в ефірі М1 і М2; як музичному каналу втримати рейтинги в нинішніх конкурентних умовах; чи планує холдинг переформатувати свої музичні канали, як це зробила медіагрупа «Інтер», та інші.

 

Повну версію чату читайте завтра на «Детектор медіа»

 

 


 

 

Довідка:

 

Валентин Коваль - 1962 року народження, освіта - вища, закінчив ДМПІ ім. Гнєсіних (нині - Російська музична академія ім. Гнєсіних) у 1985 році за спеціальністю «історія музики». Працює в медіагалузі з 1985 року, у 2005 році отримав премію «Телетріумф» у номінації «продюсер». З 2001 року - генеральний продюсер каналу М1, з 2011-го - генеральний директор ТОВ «Телеодин» (телеканали М1 і «М2-Естрада»). Голова Цифрового комітету ІТК, член правління групи StarLightMedia.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Миколи Шиманського

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6936
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иван
4262 дн. тому
почему мало Тани Кирилюк (Танюськи) на М1?
zgurovskij
4262 дн. тому
Пане Валентине, доброго дня! В одному із матеріалів «Телекритики», а саме: «Divan.TV створить інтерактивний канал?», Ви прокоментували, що ОТТ відкриває широкі можливості для творчості та добавили, що ефірні канали згодом зможуть дозволити собі миттєвий зв'язок із аудиторією. Скажіть будь-ласка, а чи не планує М1 якийсь подібний зв'язок/ інтерактив з телеглядачами найближчим часом? А також, чи будете Ви залучати до цього сервіси, які уже мають змогу запропонувати такі можливості, на кшталт Divan.TV та інших? Дякую!
Володимир
4262 дн. тому
Пане Валентине, доброго дня! Мене цікавить, чи є на часі журналістські вакансії на телеканалі "M1"? Дуже хотів би долучитися до Вашої команди! З повагою, Володимир
Олег
4262 дн. тому
Скажіть, будь ласка, чи збираєтеся ви показувати якісь нові мульсеріали? Чи будуть вони з озвученням студії Пілот?
Родіон
4263 дн. тому
Валентин, чи потрібно ІТК/GfK змінити свій підхід до вимірювання домогосподарств з цифровим типом прийому сигналу, які наразі здебільшого ігноруються в установчому дослідженні, або "недопредставлені" в ньому (цифровий кабель, платний супутник, IPTV, ОТТ)? Такі канали SLM як QTV і М2 змогли б тоді значно покращити свої показники та покриття в панелі, яка зараз "заточена" під аналоговий ефір і аналоговий кабель та ігнорує нішу платного ТБ, яка в основному в цифрі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду