Телеканал М1 пояснив, чому не показав камінг-аут Melovin

Телеканал М1 пояснив, чому не показав камінг-аут Melovin

6 Липня 2021
6401

Телеканал М1 пояснив, чому не показав камінг-аут Melovin

6401
Канал також анонсував новий проєкт, «обличчям» якого стане Melovin.
Телеканал М1 пояснив, чому не показав камінг-аут Melovin
Телеканал М1 пояснив, чому не показав камінг-аут Melovin

Телеканал М1 пояснив «Детектору медіа», що не показав камінг-аут українського співака Костянтина Бочарова (Melovin) під час трансляції фестивалю Atlas Weekend, бо не знав про плани артиста, коли затверджував сценічний план концерту й телеефіру.   

«Телеканал М1 підтримує будь-які людські свободи та права. В даному випадку, мова йде суто про професійний підхід з боку команди виконавця. Сценічний план концерту та телеефіру формується і затверджується заздалегідь. У такий спосіб ми формуємо щосекундний графік прямого ефіру, який включає в себе як безпосередньо ефір, так і вихід у рекламні блоки. Це означає, що всі постановки артистів під час телезйомки концертних виступів обговорюються їх менеджментом із телеканалом заздалегідь. Представники менеджменту Melovin у повній мірі не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію тільки про піротехнічне шоу. Після нього командою М1 заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони "Atlas Weekend на М1"», – розповіли на каналі.

На М1 пообіцяли викласти повну версію виступу артиста 6 липня на офіційній сторінці в YouTube.

Крім того, на каналі сказали, що в новому телевізійному сезоні готують проєкт, «обличчям» якого стане Melovin. Пілотні випуски нового шоу вже в роботі.

Нагадаємо, 5 липня український співак Костянтин Бочаров, відомий під псевдонімом Melovin, зі сцени фестивалю Atlas Weekend зробив камінг-аут, повідомивши про свою бісексуальність. Після виступу Melovin поцілував дівчину та хлопця, з якими виступав. Пізніше він розгорнув прапор ЛГБТ. Однак цей фрагмент не показали в ефірі телеканалу М1, який вів трансляцію фестивалю. Замість цього М1 показав інтерв'ю з Михайлом Поплавським. Костянтин Бочаров звинуватив телеканал у цензурі. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6401
Читайте також
12.12.2016 10:16
Настасія Євдокимова
для «Детектора медіа»
9 394
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду