Завершився чат з Юрієм Стецем

23 Грудня 2011
16791
23 Грудня 2011
14:00

Завершився чат з Юрієм Стецем

16791
Тема – криза в Комітеті з питань свободи слова та інформації
Завершився чат з Юрієм Стецем

На «Детектор медіа» завершилася чат-конференція секретаря парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Юрія Стеця (фракція блоку «Наша Україна - Народна самооборона») на тему: Криза в Комітеті з питань свободи слова та інформації.

 

До обговорення пропонувалися питання: чому Комітет з питань свободи слова та інформації проводить найменше засідань; якою є ефективність роботи профільного комітету та Верховної Ради загалом в удосконаленні медійного законодавства; якими парламентарі бачать ситуацію зі свободою слова в Україні та перспективи для ЗМІ; як на тлі останніх інцидентів між репортерами й міліцією гарантувати захист професійної діяльності журналістів.

 

Повну версію чату читайте на ТК 24 грудня.

 

Біографічна довідка:

 

Юрій Стець народився  29 грудня 1975 року в м. Чорткові, Тернопільської області.

 

Освіта: Чернівецьке училище мистецтв ім. С. Воробкевича, Харківський державний політехнічний університет.

 

Трудова діяльність:

1997 рік - редактор у ТОВ «Ніко-PR».

1997-2000 - редактор музичних програм у ПІІ ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ».

2000-2002 - заступник директора у ПІІ ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ».

З 2002 р. - генеральний продюсер ПІІ ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ» (5 канал).

З 2005 р. - генеральний продюсер ТОВ «Телерадіокомпанія «Експрес-Інформ» (5 канал) за сумісництвом.

З 2007 р. - директор ТОВ «Телерадіокомпанія "НБМ-радіо"» («Ретро ФМ») за сумісництвом.

З 2007 р. - член наглядової ради 5-го каналу.

На час виборів 2007 р.: генеральний продюсер ПП у формі ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ».

З 23 листопада 2007 р. - народний депутат України обраний по багатомандатному загальнодержавному округу блок «Наша Україна-Народна самооборона», порядковий номер у списку 53 (позапартійний). Секретар Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації

Заслужений журналіст України (2005 рік), нагороджений Почесною грамотою Кабінету міністрів України у 2008 році.

Одружений; має трьох дітей: синів Владислава і Сержа, та доньку Єву.

 

 

 

«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16791
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Не-йем
4528 дн. тому
Бондаренко абсолютно четко пояснила- кресло шевченка остается за оппозицией! Кого будут предлагать- Кондратюк?
Борис
4528 дн. тому
Не секрет, что кресло председателя комитета по свободе слова - давняя мечта Бондаренко, еще с 2006 года. Но тогда с Герман ей тягаться было не по силам, а потом - квота оппозиции - опять не судьба. Глядя на то, как сейчас решаются вопросы (особенно во властной команде), Лена близка к своей цели, хотя бы на правах и.о. Бондаренко может добиваться своего особенно путем интриганства, подлости под крышей сильных мира сего. Так в чем конфликт в комитете? Добьется регионалка своего? Ведь она раньше заявляла, что у нее хорошие рабочие отношения с Шевченко.
Ігор Бондаренко
4528 дн. тому
Вчора Верховною Радою був прийнятий (навіть Уколов за нього голосував) в другому читанні та в цілому Закон України (реєстр. №8315) "Про внесення змін до деяких законів України щодо прав інвалідів", в якому, зокрема є такі зміни до статті 23 Закону України "Про основи соціальної захищенності інвалідів в Україні": "Телерадіоорганізації (незалежно від форми власності та відомчого підпорядкування) забезпечують субтитрування або переклад на жестову мову офіційних повідомлень, кіно-, відеофільмів, передач і програм у порядку та на умовах, визначених Кабінетом Міністрів України". Що тепер буде із "виплеканим" Вами без погодження із громадськими організаціями інвалідів (якщо конкретно, то з Українським товариством глухих) законопроектом №8214, де Ви і іже з Вами хочете зробити типу те саме, але тільки "на державних та комунальних телеканалах"? Будете узгоджувати текст із прийнятим вже Законом чи підете іншим шляхом? Яким саме?
Алексей
4528 дн. тому
В кулуарах Верховной Рады ни для кого не секрет, что вы на парламентских выборах пойдете в списке БЮТ. как на это смотрит ваш патрон Петро Порошенко, который поддерживает провластного Яценюка?
//
4529 дн. тому
Юрий, это у вас в практику вошло - для того, чтобы убрать журналистку из кадра нужно сделать ей ребенка? Это я про Яну Конотоп
Ни
4529 дн. тому
Вижу в Подъеме на Новом Романа Скрипина. Помню его на 5 и ТВі. Два разных человека... Правда ли, что он ушел с Пятого из-за конфликта с вами? Как вам его новый имидж?
Свобода Слова
4529 дн. тому
В свете последних событий. Кто будет следующим главой комитета, часом не Вы?-:)
5 канал
4529 дн. тому
Нет, не так, Скажите Юрий Ярославович, а правда, что канал продали Януковичу?
Нико
4530 дн. тому
5 канал все еще принадлежит Порошенко или уже продан? если продан, то кому?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4530 дн. тому
Наскільки відповідає регламентованому телевізійним законодавством обсягу реклами її кількість на 5 каналі? Здається там її значно більше 12 хвилин на кожну астрономічну годину. По буднях, з ранку до вечора реклама на 5-ому йде у вигляді як безкінечних роликів, так і цілих передач. Невже вона вкладається в законні рамки? Хіба це не є порушенням законодавства?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4530 дн. тому
Регіональна реклама, яка йде в ефірі 5 каналу у Дніпропетровську, знову почала "залазити" на інформаційно-аналітичні передачі 5 каналу, перекриваючи собою початок прямих ефірів зі студій, зокрема "Час. Важливо". Чи це нормально? Наскільки це відповідає телевізійному законодавству? Чи так і повинно бути? А може взагалі - ну їх на фіг, ці передачі і нехай замість них йде суцільна реклама, якщо для 5 каналу вона важливіша за інформаційно-аналітичний продукт журналістів?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4530 дн. тому
У Дніпропетровську в регіональному рекламному блоці на 5 каналі йде реклама МММ-2011 Сергія Мавроді. Як ви розцінюєте цю рекламу новітньої фінансової піраміди з точки зору моральної та соціальної відповідальності 5 каналу перед своїми глядачами? Чи вам все одно?
Олеся
4530 дн. тому
ваші враження від прес-конференції президента? багато хто порівнює відповідь Януковича Мустафі Наєму з відповіддю Кучми Гонгадзе...
Valeria
4530 дн. тому
Когда и с чего началось обострение в Комитете? Насколько по вашему Шевченко эфективен на посту главы? Что будет, если главой станет Бондаренко?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду