Завершився чат з Ольгою Герасим’юк

9 Квітня 2010
4635
9 Квітня 2010
09:56

Завершився чат з Ольгою Герасим’юк

4635
Завершився чат з Ольгою Герасим’юк

На chat.detector.media завершилась чат-конференція з народним депутатом та телеведучою Ольгою Герасим'юк на тему: «Нова влада і медіа».

 

До обговорення було запропоновано питання: чи повернеться в українські медіа цензура? Яке майбутнє у соціальної журналістики?  Як боротися з політичною джинсою?

 

Повну версію чату буде опубліковано незабаром на ТК.

 

 

 

Біографічна довідка:

 

Ольга Герасим'юк - українська журналістка, телевізійний менеджер, народний депутат України 5-го і 6-го скликань.

 

Народилася 1958 року в Пирятині Полтавської області.

 

1981 року закінчила з червоним дипломом факультет журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка.

 

17 років працювала в друкованій пресі: «Комсомольское знамя» - «Коза» - «Независимость», журнал «Людина і світ», а також в інформаційному агентстві УНІАН.

 

У липні 1995 року розпочала кар'єру на  телебаченні - в програмі «Післямова».

 

З 1996 р. - автор-ведуча телеканалу 1+1, де здійснені проекти «Проти ночі», «Особливий погляд», «Версії Ольги Герасим'юк», численні спецпроекти і ток-шоу «Без табу», «Хочу і буду» та «Іду на ви».

 

З 2005 р. - генеральний продюсер «1+1».

 

Народний депутат України 5-го скликання від блоку  «Наша Україна», 6-го скликання з грудня 2007 р., обрана за списками блоку «НУ-НС».

 

 «Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4635
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2105
5139 дн. тому
Пані Ольго,чи дійсно можливе згортання свободи слова і як цьому практично можна протидіяти? Як можна заставити чиновників в маленьких містах не ігнорувати місцеву пресу, яка займає нішу опозиційної?
ex
5139 дн. тому
Вітаю! питання суто практичне, яким чином молодому журналісту пробитись до топ-менеджерів телеканалів аби запропонувати їм свої ідеї нових шоу та програм! адже ні для кого не є секретом, наші "високі телевізійники" на незнайомого, а тим паче, молодого дивляться зверхньо, відтак і на контакт йдуть важко. Можливо, Ви, як досвідчений телевізійник, підкажете як відкрити ці двері. Дякую!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5140 дн. тому
Нема питань.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду