Ольга Герасим’юк та Лариса Мудрак стали Заслуженими журналістами України

4 Березня 2008
14906
4 Березня 2008
18:55

Ольга Герасим’юк та Лариса Мудрак стали Заслуженими журналістами України

14906
Ольга Герасим’юк  та Лариса Мудрак стали Заслуженими журналістами України

Ведучій телеканалу «1+1», народному депутату України Ользі Герасим’юк та керівникові Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України Ларисі Мудрак присвоєно почесні звання «Заслужений журналіст України».

 

Відповідний указ Президента розміщено на офіційному сайті голови держави.

 

В указі зазначено, що звання присвоєно «за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня».

 

Колектив «Детектор медіа» щиро вітає колег з отриманням високого звання (а чоловіча частина колективу – ще й зі святом, що наближається :) ) та бажає подальших професійних успіхів і високого натхнення!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14906
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антонич
5651 дн. тому
Мудрак это стыд и позор журналистов в возрастной категории 40-50 лет. Помню, как она возглавляла рабиновичевский проект "Деловая столица". Столь бездарно делать дайджест Файнешнл Таймс даже студенты журфака не смогли бы. Зато в самой редакции восседала эдаким гуру, плетя интриги, назначая фаворитов и рубя им головы. В принципе, эволюция из журналистики и редакторства в Секретариат Президента, почитающего прежде всего принцип "Кум куму глаз не выклюет" - достойная эволюция для Мудрак. Хорошо хоть дали власти этой завистливой и амбициозной стервозе немного. Назначает лишь заслуженных журналистов среди лизоблюдов. Прикармливает, чем может, как сама ждала наживку за заказухи в рабиновической газете. Таким людям как Мудрак место в бюрократическом отстойнике. Пока есть возможность, награждай, стерва! Только помни слова Булгакова, высказанные устами Коровьева и Бегемота, Достоевский не числился в членах Союза писателей... Впрочем, ни сам Булгаков, ни Достоевский заслуженными и народными никогда не были...
Наталя
5899 дн. тому
Вагомий внесок пані Мудрак - це як ромуміти?
Kentp
5908 дн. тому
Действительно, Мудрак совсем не за что, как стыц моя радость.
5908 дн. тому
Правильно! Заслужили бл"дюжки!
Тенденція
5909 дн. тому
Своя ука владика.
5909 дн. тому
айййяяй // 04.03.2008 21:31:01 А Мудрак то за что? А она хорошая!
айййяяй
5909 дн. тому
А Мудрак то за что?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду