Ольга Герасим’юк: Під словами Президента може підписатись кожен українець

28 Серпня 2006
25843
28 Серпня 2006
19:04

Ольга Герасим’юк: Під словами Президента може підписатись кожен українець

25843
Ольга Герасим’юк: Під словами Президента може підписатись кожен українець

“Я слухала промову Президента з відчуттям абсолютної солідарності зі сказаним. Слова Президента про те, що тільки той народ є великим, який сприймає свою державну дорогу як перемогу, – це те, що мені найближче. Я завжди казала і буду казати, що тільки слабак може говорити слово “розчарування” чи зневірятися, якщо одразу ж на другий день йому не впала з неба манна небесна, – розповіла народний депутат, член “Нашої України” Ольга Герасим’юк у розмові з кореспондентом сайту RAZOM. – Президент дуже вірно сказав, що народ повинен вчитися на своїх славетних перемогах. Ми є саме той народ, який зробив вже дуже багато переможних кроків. Ми тільки повинні ці кроки усвідомити, набратися сил і йти далі”.

“Дійсно, нашим величезним здобутком останнього часу є те, що ми стали зрілим суспільством, яким ніколи не були. Дійсно, народ може прийти на свою землю обітовану і не впізнати її – це якраз та сама ситуація, в якій ми зараз опинилися. Ми жили в цій пустелі, а тепер нам треба тут посадити сад, і нам є з чого, – впевнена Ольга Герасим’юк. – Президент сказав про економічні здобутки, які ми маємо, і вони реальні. Звичайно, бідність є, вона дуже важко долається, але ті кроки, які ми зробили за дуже короткий час, є тими перемогами, які мають нас зараз надихати йти далі”.

“В Україні незмінним залишається лише любов до своєї країни, а уряди ми можемо міняти, і головне, що ми маємо право міняти їх шляхом вибору. У кожному з нас був свій Майдан, але кожен на своєму Майдані став громадянином через те, що він заявив про своє право. Це є величезний здобуток, його може оцінити лише цивілізована людина, – підкреслила народний депутат. – Для мене дуже важливо, що Президент ініціює національний круглий стіл примирення і порозуміння. Це те, чого нам бракувало всі ці роки, те, що нас зробить єдиною країною. Ми повинні демаркувати кордони між собою”.

“Коментуючи промову Президента під час святкування Дня Незалежності, деякі люди, які називають себе експертами, сміли сказати, що Президент знову виступив лише від імені частини України. Це неправда. Під словами Віктора Ющенка може підписатися мешканець Донецька, Закарпаття, Криму і Львову. Підписуюсь під нею і я”, – сказала на завершення Ольга Герасим’юк.

Джерело - razom.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25843
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду