Ольга Герасим’юк офіційно звернулась до Генпрокурора з проханням розслідувати напад комуністів на ДТРК «Крим»

1 Вересня 2008
6751
1 Вересня 2008
16:27

Ольга Герасим’юк офіційно звернулась до Генпрокурора з проханням розслідувати напад комуністів на ДТРК «Крим»

6751
Ольга Герасим’юк офіційно звернулась до Генпрокурора з проханням розслідувати напад комуністів на ДТРК «Крим»
Народний депутат України, член фракції блоку «Наша Україна – Народна Самооборона», член Комітету з питань свободи слова та інформації Ольга Герасим’юк скерувала офіційне депутатське звернення на ім’я Генерального прокурора України Медведька з проханням забезпечити проведення розслідування інциденту, який стався 21 серпня в Сімферополі на території державної телерадіокомпанії «Крим», коли комуністи захопили ефірну студію ДТРК і зірвали прямий ефір на тему взаємин України і НАТО.  Про це повідомляє сайт «НУНС».
 
Нагадаємо, що 21 серпня в ефірі ДТРК «Крим» мала відбутися дискусійна програма «Зелений коридор» на тему взаємин України і НАТО, куди були запрошені представники різних політичних партій і громадських організацій, політологи, журналісти, військові, депутати кримського парламенту тощо. Комуністи під керівництвом члена президії Верховної Ради Криму Вячеслава Захарова та за підтримки народного депутата України Марини Перестенко спочатку влаштували блокування входу на територію ДТРК «Крим», а потім увірвались до телерадіокомпанії, захопили місця в студії та вчинили галас, вимагаючи випустити студію в прямий ефір у такому вигляді. Ефір було зірвано.
 
Ольга Герасим’юк у своєму зверненні просить Генерального прокурора притягти до відповідальності учасників захоплення, а також представників правоохоронних органів, які своєю бездіяльністю сприяли зриву ефіру.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6751
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дался вам тот Ведмэдько...
5737 дн. тому
вы б ещё в "конституцийный суд" подали, наивные дети Украины. Пишить теперь сразу в Вашингтон, Брюссель и НАТО, и требуйте защитить "от агрессии".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду