Ольга Герасим’юк обіцяє не використовуватиме "1+1" для політичної пропаганди

19 Грудня 2005
848
19 Грудня 2005
11:57

Ольга Герасим’юк обіцяє не використовуватиме "1+1" для політичної пропаганди

848
Ольга Герасим’юк обіцяє не використовуватиме "1+1" для політичної пропаганди
Генеральний продюсер телеканалу 1+1 Ольга Герасим’юк заявляє, що її присутність у виборчому списку блоку “Наша Україна” не призведе до використання ефіру з метою політичної пропаганди. За її словами, під час парламентської виборчої кампанії на телеканалі діятиме внутрішній документ із зобов’язаннями для менеджменту та журналістів. Розповідає Олена Гмирянська.

Блок “Наша Україна”, включивши до першої п’ятірки свого виборчого списку телеведучу Ольгу Герасим’юк, приєднався до трійки найрейтинговіших сил, які залучають до своїх лав відомих журналістів. Генеральний продюсер загальнонаціонального каналу “1+1” Ольга Герасим’юк “Німецькій хвилі” повідомила, що її участь у виборчій кампанії поки не слід ототожнювати з початком політичної діяльності. Крім того, колектив телеканалу найближчими днями завершить розробку внутрішнього документу, який чітко визначатиме всі нюанси журналістської діяльності. За словами Ольги Герасим’юк попри те, що подібна угода радше є джентльменською і згідно з українським законодавством не може мати юридичної сили, всі сторони, менеджмент та журналісти, нестимуть моральну відповідальність за її виконання. Основні принципи документу будуть оприлюднені за кілька днів. Генеральний продюсер телеканалу також зауважує, що рівень збалансованості та об’єктивності новин на “1+1” буде очевидним в інформаційних випусках.

"Німецька хвиля"

Читайте також:

Запитання «Детектор медіа»: - Як ви оцінюєте факт запрошення до першої п’ятірки «НСНУ» Ольги Герасим’юк?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
848
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду