3 вересня - прес-конференція з нагоди нагородження переможця «Фаворит телепреси - 2009»

31 Серпня 2009
3772
31 Серпня 2009
16:54

3 вересня - прес-конференція з нагоди нагородження переможця «Фаворит телепреси - 2009»

3772
3 вересня -  прес-конференція з нагоди нагородження переможця «Фаворит телепреси - 2009»

3 вересня об 11:00 в прес-центрі «Главред-Медіа» відбудеться прес-конференція з нагоди нагородження переможця щорічної премії  «Фаворит телепреси - 2009»

 

В прес-конференції візьмуть участь:

 

Наталія Лигачова, шеф-редактор журналу та сайту «Детектор медіа» - організатора премії.

Представники експертної ради нагороди:

Олег Вергеліс редактор відділу «Культура» газети «Зеркало недели»,  Ірина Костюк, керівник проекту Media Business Reports, Олег Панюта,  головний редактор журналу «Телесіті», Юрій Рибачук, редактор відділу «Культура і суспільство» газети «Комментарии».

 

Шорт-лист номінантів премії за поданням 18-ти провідних  пресових  та онлайн-видань України, що оглядають медіа ринок, склали такі програми (за алфавітом):

 

«Аргумент кіно» (1+1)

«Евгений Киселев. Наверху» (ТВі)

«Знак якості» (Інтер)

«Культурний фронт» (Перший національний)

«Надзвичайні новини» (ICTV)

«Україна має талант» (СТБ)

«Фольк - Music» (Перший нацiональний)

«Хто проти блондинок?» (Новий канал)

 

Експертну раду нагороди «Фаворит телепреси-2009» склали представники таких українських ЗМІ: «Главред», «Дело», «День», «Дзеркало тижня», «Журналіст України», «Известия в Украине», «Комментарии», «КоммерсантЪ-Украина», «МедіаБізнес», «ММР», Мedia Business Reports, «Детектор медіа», «Телерадиокурьер», «Телесіті», «Трибуна», «Фокус», «Экономические известия», «TV Explorer».

 

«Фаворит телепреси» - засновано 2007-го року як премію для телевізійних програм від оглядачів, що пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих  та інтернет-виданнях.  Згідно з положенням, переможцем може стати будь-яка телепрограма , що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та засвідчила високий професійний рівень або новий ринковий тренд. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, у попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні.Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду вручено програмі «За вікнами» (СТБ).  

 

«Детектор медіа»

 

Заявки на акредитацію приймаються за телефонами: (044) 235-22-55, 235-70-91, 8-098-824-59-07, контактна особа - Лілія Зінченко. Email: zinchenko.liliya@detector.media

 

*Адреса прес-центру «Главред-Медіа»:

вул. Стрітенська, 2/8, поруч зі Львівською площею, заїзд із вул. Олеся Гончара

Тф: 569-89-95/ 94

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3772
Читайте також
27.10.2008 03:32
«Телекритика»
13 463
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Свідомий Українець
5319 дн. тому
Господа и дамы, а кто мне даст определение понятия "телепресса"? Благодарствую ;-)
Заец Побегаец
5322 дн. тому
Это что-то вроде "ТелеКлюквы" или "Серебряного Башмака"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду