Сформовано шорт-лист номінантів нагороди «Фаворит телепреси-2009»

27 Серпня 2009
15339
27 Серпня 2009
15:55

Сформовано шорт-лист номінантів нагороди «Фаворит телепреси-2009»

15339
Сформовано шорт-лист номінантів нагороди «Фаворит телепреси-2009»

Експерти 18-ти провідних видань України, що висвітлюють проблематику вітчизняного телевізійного продукту та медіаринку, надали «Детектор медіа» свої кандидатури на здобуття першої всеукраїнської професійної нагороди «Фаворит телепреси». Шорт-лист номінантів склали такі програми (за алфавітом):

 

«Аргумент кіно» (1+1)

«Евгений Киселев. Наверху» (ТВі)

«Знак якості» (Інтер)

«Культурний фронт» (Перший національний)

«Надзвичайні новини» (ICTV)

«Україна має талант» (СТБ)

«Фольк - music» (Перший національний)

«Хто проти блондинок?» (Новий канал)

 

 

Переможця буде визначено 1 вересня 2009 року о 17.00 під час круглого столу в приміщенні холдингу «Главред-Медіа», що на вул. Стрітенська, 2/8.

 

Експертну раду нагороди «Фаворит телепреси-2009» склали представники таких українських ЗМІ: «Главред», «Дело», «День», «Дзеркало тижня», «Журналіст України», «Известия в Украине», «Комментарии», «КоммерсантЪ-Украина», «МедіаБізнес», «ММР», Мedia Business Reports, «Детектор медіа», «Телерадиокурьер», «Телесіті», «Трибуна», «Фокус», «Экономические известия», «TV Explorer».

 

«Фаворит телепреси» - засновано 2007-го року як премію для телевізійних програм від оглядачів, що пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих  та інтернет-виданнях.  Згідно з положенням, переможцем може стати будь-яка телепрограма , що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та засвідчила високий професійний рівень або новий ринковий тренд. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, у попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні.Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду вручено програмі «За вікнами» (СТБ).  

 

3 вересня об 11:00 в прес-центрі «Главред-Медіа» відбудеться прес-конференція з нагоди нагородження переможця щорічної премії  «Фаворит телепреси - 2009».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15339
Читайте також
27.10.2008 03:32
«Телекритика»
13 463
10.10.2007 17:19
«Телекритика»
27 682
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду