detector.media
31.08.2009 16:54
3 вересня - прес-конференція з нагоди нагородження переможця «Фаворит телепреси - 2009»

3 вересня об 11:00 в прес-центрі «Главред-Медіа» відбудеться прес-конференція з нагоди нагородження переможця щорічної премії  «Фаворит телепреси - 2009»

 

В прес-конференції візьмуть участь:

 

Наталія Лигачова, шеф-редактор журналу та сайту «Детектор медіа» - організатора премії.

Представники експертної ради нагороди:

Олег Вергеліс редактор відділу «Культура» газети «Зеркало недели»,  Ірина Костюк, керівник проекту Media Business Reports, Олег Панюта,  головний редактор журналу «Телесіті», Юрій Рибачук, редактор відділу «Культура і суспільство» газети «Комментарии».

 

Шорт-лист номінантів премії за поданням 18-ти провідних  пресових  та онлайн-видань України, що оглядають медіа ринок, склали такі програми (за алфавітом):

 

«Аргумент кіно» (1+1)

«Евгений Киселев. Наверху» (ТВі)

«Знак якості» (Інтер)

«Культурний фронт» (Перший національний)

«Надзвичайні новини» (ICTV)

«Україна має талант» (СТБ)

«Фольк - Music» (Перший нацiональний)

«Хто проти блондинок?» (Новий канал)

 

Експертну раду нагороди «Фаворит телепреси-2009» склали представники таких українських ЗМІ: «Главред», «Дело», «День», «Дзеркало тижня», «Журналіст України», «Известия в Украине», «Комментарии», «КоммерсантЪ-Украина», «МедіаБізнес», «ММР», Мedia Business Reports, «Детектор медіа», «Телерадиокурьер», «Телесіті», «Трибуна», «Фокус», «Экономические известия», «TV Explorer».

 

«Фаворит телепреси» - засновано 2007-го року як премію для телевізійних програм від оглядачів, що пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих  та інтернет-виданнях.  Згідно з положенням, переможцем може стати будь-яка телепрограма , що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та засвідчила високий професійний рівень або новий ринковий тренд. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, у попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні.Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду вручено програмі «За вікнами» (СТБ).  

 

«Детектор медіа»

 

Заявки на акредитацію приймаються за телефонами: (044) 235-22-55, 235-70-91, 8-098-824-59-07, контактна особа - Лілія Зінченко. Email: zinchenko.liliya@detector.media

 

*Адреса прес-центру «Главред-Медіа»:

вул. Стрітенська, 2/8, поруч зі Львівською площею, заїзд із вул. Олеся Гончара

Тф: 569-89-95/ 94

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY