Визначені експерти нагороди «Фаворит телепреси» в галузі телебачення в рамках премії «Телетріумф»

2 Липня 2007
10060
2 Липня 2007
14:51

Визначені експерти нагороди «Фаворит телепреси» в галузі телебачення в рамках премії «Телетріумф»

10060
Визначені експерти нагороди «Фаворит телепреси» в галузі телебачення в рамках премії «Телетріумф»

«Детектор медіа» остаточно узгодила список членів медіа-журі нагороди «Фаворит телепреси-2007» із редакціями ЗМІ, яким було запропоновано делегувати своїх експертів для роботи над обранням переможця. Наводимо перелік членів журі (мас-медіа подаються за алфавітом):

 

«Газета 24» - Роман Горбик

 

Журнал «Главред» - Альона Гетьманчук

 

Газета «Дело» - Віталій Максимов

 

Газета «День» - Марія Томак

 

Газета «Дзеркало тижня» - Олег Вергеліс

 

Газета «КоммерсантЪ» - Олександр Виноградов

 

Журнал «Корреспондент» - Олександр Пасховер

 

Сайт «Медіа-бізнес» - Катерина Андреєва

 

Журнал «Профіль-Украина» - Ганна Шерман

 

Сайт «РеклаМастер» -  Олексій Фурман

 

Проект «Детектор медіа» - Наталя Лигачова

 

Журнал «Фокус» - Катерина Глазкова

 

Газета «Экономические известия» - Юрій Свірко

 

Мета премії – щороку в процесі прозорого обговорення фахівцями українського журналістського середовища національного телевізійного продукту обирати телепрограму, гідну визнання корпорацією медіа-оглядачів.  

 

Видання в особі обраного ним експерта незалежно від інших називає одну програму, яка, на його думку, найкраще відповідає вимогам Нагороди. З пропозицій формується шорт-лист, обговорення якого експертами на круглому столі з подальшим голосуванням є процедурою обрання переможця. Шорт-лист буде оприлюднено на сайті «Детектор медіа».

 

Організатором першої професійної нагороди «Фаворит телепреси - 2007» в рамках Національної премії в галузі телебачення «Телетріумф» виступає проект «Детектор медіа» за підтримки Індустріального Телевізійного Комітету.

 

Оголошення «Фаворита телепреси» відбудеться на урочистій церемонії вручення премії «Телетріумф» 23 серпня 2007 року в Національному палаці «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10060
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду