Половині інтернет-користувачів подобаються окремі канали та програми українського ТБ

27 Червня 2012
7579
27 Червня 2012
18:52

Половині інтернет-користувачів подобаються окремі канали та програми українського ТБ

7579
26% українське телебачення не подобається
Половині інтернет-користувачів подобаються окремі канали та програми українського ТБ

Практично половині інтернет-користувачів України подобаються на телебаченні лише окремі канали та програми. 49% опитаних вибрали такий варіант відповіді, відповідаючи на запитання «Чи подобається вам українське телебачення?». Онлайн-опитування для «Детектор медіа» провела компанія iVOX.

 

26% онлайн-населення не подобається українське телебачення, з них 7% не дивляться його взагалі, а 19% дивляться, але рідко й точково.

 

11% респондентів регулярно й із задоволенням дивляться українське телебачення.

 

 


 

 

Чоловіки більш негативно, ніж жінки, сприймають українське телебачення. Вони частіше за жінок заявляють, що їм воно не подобається, тимчасом як жінкам частіше подобаються окремі канали та програми.

 

 


 

 

Також більш негативно українське телебачення сприймає молодь, на відміну від старшого покоління. Респонденти віком 16-29 років частіше за респондентів старшого віку заявляють, що їм не подобається українське телебачення і рідше дивляться окремі канали та програми.

 

 


 

 

Серед мешканців маленьких міст (менше 50 тис. осіб) найбільше респондентів, яким подобаються окремі канали та програми, і найменше тих, хто не дивиться українське телебачення.

 

 


 

 

За регіональним розподілом найбільше тих, хто не дивиться українське телебачення, - на Сході, кому подобаються окремі програми та канали - на Півночі та Півдні, кому подобається українське ТБ - на Заході.

 

 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» та iVOX встановили:

 

30% українських інтернет-користувачів готові платити за інформацію в інтернеті

Найякіснішими новинами назвали ТСН і «Факти»;

Оксана Марченко і Катерина Осадча найкраще асоціюються зі своїми каналами;

Інтернет-користувачі найкраще знають, де виходять «Інтерни», «Свати» й «Татусеві дочки»;

Інтернет-користувачі найкраще знають проекти буднів «1+1» і СТБ;

Новини ТОНІСа виходять на 5-му каналі, найвідоміше шоу - «Х-фактор» (опитування);

Глядачі вважають, що розважальних шоу і серіалів на ТБ забагато, пізнавальних програм - замало

Українців найбільше цікавить розважальне відео в інтернеті.

 

*Дослідження проведене методом онлайн-інтерв'ю з використанням панелі iVOX (http://ivoxgolos.com.ua/) наприкінці травня 2012 року. Вибірка становить 1000 анкет, структура вибірки відповідає структурі інтернет-користувачів України за статтю, віком та регіоном проживання. Статистична похибка не перевищує 3%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7579
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
4344 дн. тому
Дана компанія iVOX останнім часом проводить тенденційні опитування. Раніше практично всі їх опитувальники були двома, а то й трьома мовами, останні ж кілька місяців однією - іноземною. Я як підписант, просто перестав відповідати на їх питання. Так само я гадаю відбувся кількавідсотковий відтік активних та свідомих респондентів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду