Інтернет-користувачі найкраще знають проекти буднів «1+1» і СТБ

19 Грудня 2011
14244
19 Грудня 2011
16:20

Інтернет-користувачі найкраще знають проекти буднів «1+1» і СТБ

14244
Інтернет-користувачі найкраще знають проекти буднів «1+1» і СТБ

Найкраще асоційовані зі своїми каналами проекти буднів на українському телебаченні - у «1+1» і СТБ. Такий висновок випливає з результатів дослідження, проведеного для «Детектор медіа» компанією iVOX. Опитування* здійснене методом онлайн-інтерв'ю, тож його результати характеризують тих осіб, які користуються інтернетом.

 

Опитування стосувалося праймових проектів власного виробництва, які у будні дні в осінньому або літньому сезоні виходили на СТБ, Новому каналі і «1+1».

 

До трійки найбільш впізнаваних програм увійшли «Міняю жінку», «Від пацанки до панянки» («1+1») і «Зважені та щасливі» (СТБ).  Понад 45% опитаних правильно зв'язали ці програми з каналами, на яких вони виходять.

 

Найвідомішою серед інтернет-користувачів програмою Нового каналу є «Інтуїція»: 41,2% респондентів знали, на якому каналі вона транслюється.

 

Також міцну асоціацію програми з каналом мають «4 весілля» («1+1»), «Холостяк» і «Фермер шукає жінку» (СТБ). Відсоток правильних відповідей перевищує кількість тих, хто не знає, на якому каналі виходять ці проекти.

 

Інші проекти не встигли стати впізнаваними. Зауважимо, що більшість проектів Нового каналу нові, запущені восени, тоді як «Міняю жінку» та деякі інші лідери опитування виходять по кілька сезонів.

 

 

 

 

 

Із повними результатами дослідження можна ознайомитися тут.

 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» та iVOX встановили:

 

Новини ТОНІСа виходять на 5-му каналі, найвідоміше шоу - «Х-фактор» (опитування);

 

 Глядачі вважають, що розважальних шоу і серіалів на ТБ забагато, пізнавальних програм - замало;

 

70% українців переглядають телепрограми в інтернеті;

 

30% українських інтернет-користувачів готові платити за інформацію в інтернеті;

 

76,2% українців цікавляться можливістю читати пресу та новини за допомогою цифрових носіїв.

 

*Дослідження проведене методом онлайн-інтерв'ю з використанням панелі iVOX (http://ivoxgolos.com.ua/) наприкінці листопада 2011 року. Вибірка становить 1000 анкет, структура вибірки відповідає структурі інтернет-користувачів України за статтю, віком та регіоном проживання. Статистична похибка не перевищує 3%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14244
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4510 дн. тому
Не знаю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду