Інтернет-користувачі найкраще знають, де виходять «Інтерни», «Свати» й «Татусеві дочки»

25 Січня 2012
14541
25 Січня 2012
12:07

Інтернет-користувачі найкраще знають, де виходять «Інтерни», «Свати» й «Татусеві дочки»

14541
Інтернет-користувачі найкраще знають, де виходять «Інтерни», «Свати» й  «Татусеві дочки»

Найкраще асоційовані за своїми каналами серіали на українському телебаченні - «Інтерни» («1+1»), «Свати» («Інтер»), «Татусеві доньки», «Щасливі разом», «Вороніни» (усі - Новий) та «Доктор Хаус» (СТБ).

 

Такий висновок випливає з результатів дослідження, проведеного для «Детектор медіа» компанією iVOX. Опитування* здійснене методом онлайн-інтерв'ю, тож його результати характеризують тих осіб, які користуються інтернетом.

 

Усі перелічені серіали добре асоціюються в опитаних з телеканалами, на яких вони виходять: понад 50% інтерв'юерів змогли правильно назвати канал виходу.

 

 

 

 

 

 

 

Дещо нижче - понад 40% опитаних - правильно вказали рідні канали «Універу» (ТЕТ) і «Морських дияволів» (ICTV). «Обручка» на «Інтері» також має показник понад 40%, але найчастіше (також понад 40%) у випадку з цим серіалом опитувані обирали варіант «Не знаю». 

 

Інші вказані в опитуванні серіали найчастіше отримували варіант відповіді «Не знаю».

 

Серіал «Солдати», який наразі транслює «2+2», усе ще більше асоціюється в опитаних з Новим каналом, на якому виходив раняше. А «Сімпсони», яких останнім часом теж показував «2+2», - з М1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Із повними результатами дослідження можна ознайомитися тут (файл .xls 255 kb).

 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» та iVOX встановили:

 

Інтернет-користувачі найкраще знають проекти буднів «1+1» і СТБ;

 

Новини ТОНІСа виходять на 5-му каналі, найвідоміше шоу - «Х-фактор» (опитування);

 

Глядачі вважають, що розважальних шоу і серіалів на ТБ забагато, пізнавальних програм - замало.

 

*Дослідження проведене методом онлайн-інтерв'ю з використанням панелі iVOX (http://ivoxgolos.com.ua/) наприкінці грудня 2011 року. Вибірка становить 1000 анкет, структура вибірки відповідає структурі інтернет-користувачів України за статтю, віком та регіоном проживання. Статистична похибка не перевищує 3%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14541
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mila11
4382 дн. тому
Спорт – многогранен. Новые правила гандбола нужно изучать – это полезно. А вот про лучших игроков мира Лео Месси и Криштиану Роналду почитать просто интересно. Про Марио Балотелли– просто смешно. Кроме того важно быть в курсе новостей футбола Италии, а также таких грандов, как Ювентус и Интер.
ку
4468 дн. тому
солдаты сейчас и на к-1 выходят
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду