Генпродюсером «Сіті» стала Наталія Вашко, в. о. гендиректора – Антон Яригін (ДОПОВНЕНО)

16 Січня 2012
12299
16 Січня 2012
15:03

Генпродюсером «Сіті» стала Наталія Вашко, в. о. гендиректора – Антон Яригін (ДОПОВНЕНО)

12299
Генпродюсером «Сіті» стала Наталія Вашко, в. о. гендиректора – Антон Яригін (ДОПОВНЕНО)

Генеральним продюсером каналу «Сіті» стала Наталія Вашко (на фото), виконувачем обов'язків генерального директора - Антон Яригін. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі групи «1+1».

 

Антон Яригін раніше працював у групі компаній «1+1».

 

Наталія Вашко закінчила відділення соціології філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. За інформацією сайту Mediaatlas, у медіагалузі працює з 1997 року, коли очолила департамент досліджень рекламного агентства «Прем'єр СВ». Згодом працювала аналітиком Gallup Media, у дирекції маркетингу телеканалу НТВ, програмним директором ТНТ та генеральним директором каналу «2×2».

 

«Рішення оновити концепцію обумовлене розширенням географії мовлення "Сіті" - з міського каналу він виростає до загальнонаціонального. Зараз ми працюємо над формуванням команди, яка найближчим часом візьметься за реалізацію нової концепції. В ефірі оновлена версія з'явиться вже влітку цього року. У перехідний період глядач побачить міс Марпл, Еркюля Пуаро, Джеремі Олівера, Розмарі Шрейгер, Маргошу і, звичайно ж, Вінні-Пуха та всіх-всіх-всіх», - зазначила Наталія Вашко.

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» оголосила про наміри перезапустити телеканал «Сіті» та скоротити понад 50% штатних співробітників. Віталій Докаленко залишив посаду генерального директора каналу й очолить нову продакшн-компанію групи «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - sostav.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12299
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
FGH
4455 дн. тому
Городского канала???? Бугага. "Сити" же столько выиграл на Телетриумфе, что же так? Единственный канал, который одной жопой на двух стульях , он и региональный и всеукраинский.
Idiotto
4455 дн. тому
to Feldsher Суть не знаешь толковых телевизионных менеджеров на пост-советском пространстве. Правда зачем ей Сити?..
Ісікава Таубоку
4455 дн. тому
Все, не буде більше в Києві нормального міського телеканалу.
sofo
4455 дн. тому
Вашко клевая. Но как ее угораздило на Сити?
Feldsher
4455 дн. тому
Ху суть за личности? Моя не знать :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду