«Сіті» закриває новини

16 Січня 2012
12216
16 Січня 2012
15:20

«Сіті» закриває новини

12216
«Сіті» закриває новини

У рамках перезапуску та змін організаційної структури телеканал «Сіті» закриває інформаційне мовлення. Сьогодні, 16 січня, новини «День Сіті» виходять востаннє. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі групи компаній «1+1».

 

Водночас прес-служба не підтвердила інформації про закриття власного виробництва каналу.

 

Остаточного рішення щодо того, хто залишиться на каналі, ще немає. При цьому частина співробітників уже отримала повідомлення про скорочення.

 

На загальних зборах колективу «Сіті» повідомили, що скороченим співробітникам виплатять зарплату за три місяці.

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» оголосила про наміри перезапустити телеканал «Сіті» та скоротити понад 50% штатних співробітників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12216
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марія
4464 дн. тому
ШАНОВНЕ КЕРІВНИЦТВО ГРУПИ КОМПАНІЙ "1+1"! Ганьба Вам за те, що покінчили з ЄДИНИМ ПРАВДИВИМ КИЇВСЬКИМ КАНАЛОМ!!! Особисто для мене, як для телеглядача, є образою те, що Ви вважаєте киян недалекими тупесенькими жлобенятками, які залюбки захавають будь-який телевізійний треш на кшталт "Так званої вечері", "Ацької кухні", всіляких "Розвідок", "Прихованих камер", "Смішних моментів" та іншого телемотлоху! Переконана, що ВСІ глядачі каналу "Сіті" є свідомими особистостями, а не організмами, які тільки жеруть та іржуть!!! НАШІ УЛЮБЛЕНІ ВЕДУЧІ ТА ЧЕСНІ ЖУРНАЛІСТИ! НАМ КАТАСТРОФІЧНО ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ!!! ТРИМАЙТЕСЯ, МИ З ВАМИ!!!
Марина
4477 дн. тому
Жаль, что закрывают, мне очень нравились и новости, и сам канал.
журналист
4477 дн. тому
это были последние интеллигентные и реально социальные новости. с самыми лучшими ведущими нашего тв. как же задолбали бездарные жлобы у руля каналов, которым подавай одну грязь и вещание для быдла...
ЕКН
4477 дн. тому
ЖАЛЬ СМОТРЕЛ НОВОСТИ КАНАЛА ЖИВЯ В ХАРЬКОВЕ-НРАВИТСЯ
Света
4477 дн. тому
Очень неприятное известие, канал любим, нравиться работа и сюжеті. Можно только скорбеть по этому поводу
ЛЮСЯ
4477 дн. тому
блин! единственный канал, где были нормальные киевские новости! без прогиба перед Поповым и иже с ним! нет слов - одни выражения...
Ісікава Таубоку
4478 дн. тому
Капець... Хто на черзі? СТБ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду