detector.media
16.01.2012 15:03
Генпродюсером «Сіті» стала Наталія Вашко, в. о. гендиректора – Антон Яригін (ДОПОВНЕНО)
Генпродюсером «Сіті» стала Наталія Вашко, в. о. гендиректора – Антон Яригін (ДОПОВНЕНО)

Генеральним продюсером каналу «Сіті» стала Наталія Вашко (на фото), виконувачем обов'язків генерального директора - Антон Яригін. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі групи «1+1».

 

Антон Яригін раніше працював у групі компаній «1+1».

 

Наталія Вашко закінчила відділення соціології філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. За інформацією сайту Mediaatlas, у медіагалузі працює з 1997 року, коли очолила департамент досліджень рекламного агентства «Прем'єр СВ». Згодом працювала аналітиком Gallup Media, у дирекції маркетингу телеканалу НТВ, програмним директором ТНТ та генеральним директором каналу «2×2».

 

«Рішення оновити концепцію обумовлене розширенням географії мовлення "Сіті" - з міського каналу він виростає до загальнонаціонального. Зараз ми працюємо над формуванням команди, яка найближчим часом візьметься за реалізацію нової концепції. В ефірі оновлена версія з'явиться вже влітку цього року. У перехідний період глядач побачить міс Марпл, Еркюля Пуаро, Джеремі Олівера, Розмарі Шрейгер, Маргошу і, звичайно ж, Вінні-Пуха та всіх-всіх-всіх», - зазначила Наталія Вашко.

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» оголосила про наміри перезапустити телеканал «Сіті» та скоротити понад 50% штатних співробітників. Віталій Докаленко залишив посаду генерального директора каналу й очолить нову продакшн-компанію групи «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - sostav.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY