Дмитро Тузов іде з ТОНІСа. Замість нього – людина з «темної конячки» цифрового конкурсу

8 Вересня 2011
17321
8 Вересня 2011
14:06

Дмитро Тузов іде з ТОНІСа. Замість нього – людина з «темної конячки» цифрового конкурсу

17321
Дмитро Тузов іде з ТОНІСа. Замість нього – людина з «темної конячки» цифрового конкурсу

Заступник голови правління з інформаційних питань ТОНІСа Дмитро Тузов звільняється з телеканалу. Про це ТК повідомив генеральний директор ТОНІСа Олександр Бутко.

 

«Я так розумію, що у нього є таке власне бажання. Вчора ми з ним розмовляли, і він пішов за власним бажанням», - сказав він.

 

За його словами, керівник інформаційного напрямку офіційно ще не призначений, однак уже відомо, що ним буде Микола Дяченко.

 

«Детектор медіа» звернулась із запитаннями до Дмитра Тузова і чекає на відповідь.

 

Нагадаємо, Микола Дяченко був заступником директора ТВО «Новини» Національної телекомпанії України. А нещодавно Микола Дяченко представився програмним директором ретро-каналу «Вінтаж ТВ» (ТОВ «Корона Сантарайс») на презентації його концепції у Нацраді. Нагадаємо, цей ще не запущений канал з невідомими широкому загалу власниками отримав місце у загальнаціональному мультиплексі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17321
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
4611 дн. тому
Пенисовод, не расстраивайся!...
Тонисовод
4612 дн. тому
Последний форпост старого доброго ТОНИСа пал...(( Сын Януковича подмял под себя канал, теперь идёт смена менеджеров... Даунбасс рулит!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду