detector.media
14.11.2011 12:11
ТОНІС перезапускається з 1 грудня

З 1 грудня телеканал ТОНІС планує оновити формат. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор каналу Олександр Бутко.

 

На підтримку старту оновленого телеканалу в київському метрополітені (на постерах у вагонах метро) розпочалася рекламна кампанія, яка просуває ТОНІС як HD-канал (він отримав відповідну ліцензію Нацради за результатами конкурсу на місця в цифрових мультиплексах).

 

З 1 грудня служба новин змінить назву на «Соціальний пульс», йдеться на сайті ТОНІСа. Раніше інформаційна програма називалась «24 години».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», в ефір ТОНІСа вийде соціальне ток-шоу «Соціальний статус» та лінійка проекту «Країна порад». Окрім цього з 10 листопада на телеканалі вже йдуть програма про здоров'я «Життя зі знаком плюс» та авторський проект Михайла Погребинського «Оцінки і версії»

 

Також ТОНІС оновив логотип на латинське написання - tonis.

 

Нагадаємо, ТОНІС має намір позиціонуватися як «Перший соціальний канал». Інформаційною службою керує Микола Дяченко. За його словами, у новинах каналу буде лише соціальна тематика: «Стоїть завдання максимально відійти від політики та постійної присутності депутатів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY