«Експрес» надав довідки про відсутність боргів перед податковою

29 Квітня 2010
37098
29 Квітня 2010
16:18

«Експрес» надав довідки про відсутність боргів перед податковою

37098
«Експрес» надав довідки про відсутність боргів перед податковою

Пiд час судового засiдання «"Експрес" проти податкової мiлiцiї» суд розглянув довiдки, видані на вимогу Сихiвського суду міста Львова про стан заборгованостi перед бюджетом ТзОВ «Видавнича група «Експрес» на день порушення кримiнальної справи проти бухгалтера пiдприємства за ухилення вiд сплати податкiв. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор газети «Експрес» Ігор Починок.

 

У довiдкахi, виданих державною податковою iнспекцiєю, де перебуває на облiку пiдприємство, зазначено, що станом на 18 березня 2010 року будь-який борг «Експресу» перед бюджетом вiдсутнiй. Представлено також довідку за 17 березня 2010 року.

 

Як писала ТК, стосовно колишнього бухгалтера ТОВ «Видавнича група "Експрес"» Андрія Вея порушили кримінальну справу за несплату податку на прибуток до бюджету у сумі понад 2,5 млн. грн.

 

Раніше, 13 квітня, журналісти львівської газети «Експрес» перекрили трасу Київ-Чоп. Вони вимагали порушити кримінальну справу, створити тимчасову парламентську комісію щодо розслідування обставин перешкоджання журналістській роботі та звільнити кількох представників податкової міліції. Таким чином вони намагалися привернути увагу до дій представників податкової міліції щодо директора «Експресу» Андрія Вея, якого примусово забрали на допит до податкової міліції. Щоб з'ясувати, чому затримали їхнього керівника, головний редактор і журналісти прийшли до податкової міліції. Там зчинилася суперечка, під час якої журналістам завдали побоїв та пошкодили редакційну відеокамеру.

 

Комітет з питань свободи слова на екстреному засіданні 14 квітня вирішив рекомендувати Верховній Раді створити тимчасову слідчу комісію по розслідуванню фактів перешкоджання професійній журналістській діяльності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37098
Читайте також
16.04.2010 09:06
Отар Довженко
47 016
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду