detector.media
18.12.2009 17:00
Віктор Павлюк тимчасово очолив КДР ТРК
Віктор Павлюк тимчасово очолив КДР ТРК

Віктор Павлюк став тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора КДР ТРК.

 

Відповідний наказ видав Державний комітет телебачення і радіомовлення, іншим наказом звільнивши із займаної посади Віктора Пасака у зв'язку з закінченням терміну контракту. Про це ТК повідомив виконуючий обов'язки голови - перший заступник голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

Обов'язки керівника покладено на першого заступника гендиректора Павлюка до призначення на цю посаду особи, яку оберуть виключно за результатами конкурсного відбору. Згідно з постановою Кабміну та наказом Держкомтелерадіо має бути проведений конкурс на посаду керівника державного суб'єкту господарювання. Відповідний наказ наразі готують юристи комітету.

 

Віктор Павлюк швидше всього братиме участь у конкурсному відборі. «Швидше всього буду, але мені треба подивитись на умови конкурсу», - сказав він. Він також зауважив, що має великі плани покращення роботи КДР ТРК.

 

За інформацією ТК, Держкомтелерадіо міг продовжити контракт Віктору Пасаку. Підставою є постанова Кабміну, у якій зазначається, що контракт керівника державного суб'єкту господарювання можна продовжити за умови виконання ним вимог попереднього контракту.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.unian.net

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY