Віктор Пасак програв Держкомтелерадіо суд за посаду

13 Серпня 2010
19723
13 Серпня 2010
12:47

Віктор Пасак програв Держкомтелерадіо суд за посаду

19723
Віктор Пасак програв Держкомтелерадіо суд за посаду

Екс-генеральний директор Київської державної регіональної телерадіокомпанії Віктор Пасак програв Державному комітету телебачення та радіомовлення суд за свою посаду. Про це ТК дізналася в самого пана Пасака.

 

Нагадаємо, Віктор Пасак оскаржував наказ про своє звільнення. За його словами, в липні суд відмовив йому в задоволенні позову. Подавати апеляцію Віктор Пасак не став. «Мені рекомендували подати, але я не захотів. Вирішив припинити», - пояснив він.

 

Натомість Вікторові Пасаку запропонували стати виконавчим директором Ради генеральних директорів ОДТРК - громадської організації при Держкомтелерадіо, яка невдовзі буде зареєстрована юридично. «Буквально тиждень тому ми з головою комітету Юрієм Плаксюком і членами президії Ради прийняли рішення про створення юридичної особи. І зараз ми готуємо документи для реєстрації», - уточнив він. Будучи гендиректором КДР ТРК, пан Пасак був головою цієї Ради.

 

Зараз Віктор Пасак займається організаційною роботою в асоціації «Україна - Куба», президентом якої він є. «Цей рік оголошено роком Куби в Україні, тож роботи в нас достатньо», - додав він.

 

Як повідомляла ТК, Держкомтелерадіо звільнив Віктора Пасака з посади гендиректора КДР ТРК у грудні 2009 року у зв'язку із закінченням терміну контракту.

 

30 червня переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади гендиректора КДР ТРК визнали Олександра Савенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19723
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду