Безулик, Добровольська і Терещенко відмовились від позову до «1+1»

3 Грудня 2009
30874
3 Грудня 2009
13:18

Безулик, Добровольська і Терещенко відмовились від позову до «1+1»

30874
Безулик, Добровольська і Терещенко відмовились від позову до «1+1»

Анна Безулик, Людмила Добровольська та Олесь Терещенко відмовились від позову у справі проти «Студії "1+1"» та генерального директора Олександра Ткаченка. Таку заяву ведучі вчора передали у канцелярію Апеляційного суду міста Києва, де слухається ця справа.

 

Суд вирішив  прийняти заяву позивачів, скасувати рішення Печерського суду, який відмовив у задоволенні позову, та закрити провадження у справі.

 

Лариса Варічева і Тетяна Ярун, представники - відповідно -  каналу «1+1» та Олександра Ткаченка, від коментарів відмовились.

 

Наталія Петрова, представник позивачів, зазначила, що рішення відмовитись від позову прийняли її довірителі.

 

«Ми раді, що вдалось досягнути дружнього врегулювання та вичерпати конфлікт», - сказала вона.

 

У коментарях ТК Олесь  Терещенко наголосив, що задоволений  результатами перемовин з «1+1».

 

«Я вважаю, що мир завжди кращий, ніж війна. Ця судова тяганина триває вже рік. Тому ми досягли миру і його умовами ми задоволені», - сказав він.

 

Умови, на яких були досягнуті домовленості, пан Терещенко не коментує. «Ці умови  конфіденційні, і ми домовилися з іншою стороною, що ми їх не розголошуємо», - сказав він.

 

Подібний коментар ТК отримала і від Людмили Добровольської: «Ми задоволені, що вдалось досягти цього результату».

 

Нагадаємо, в апеляційній інстанції колишні телеведучі «1+1» оскаржували рішення Печерського районного суду міста Києва (суддя Олена Кафідова), який відмовив їм у задоволенні позову. Ведучі оскаржували наказ про їхнє скорочення, підписаний генеральним директором каналу Олександром Ткаченком, наполягаючи на тому, що зміна редакційної політики каналу потягла за собою зміну умов роботи, що давало їм право на звільнення із відповідною мотивацією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30874
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Агасфер
5264 дн. тому
Ужас, про что же теперь "Телекритика" писать то будет!
Достали
5264 дн. тому
Господи, ну кому все это интересно-о-о-о?????
k.lbyf
5265 дн. тому
Терещенко сказав 2ми досягли миру і його умовами ми задоволені», та шо мир став можливий за певних умов, якими вони задоволені. Думаю, вони забрали заяви в обмін на щось. На що?
законник
5265 дн. тому
Так-так, гарна перемога, годі й казати - рік судилися, а теперь відмовились від всіх вимог))))) Отже, визнали, що позов надуманий. Це навіть не мирова угода, яку ще можна було б зрозуміти.
ведучі перемогли
5265 дн. тому
НАЙГОЛОВНІШЕ СЕРЕД КУПИ БУКВ: "Суд вирішив скасувати рішення Печерського суду, та закрити провадження у справі. " Печерський суд виніс рішення на користь 1+1. АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД СКАСУВАВ РІШЕННЯ ПЕЧЕРСЬКОГО СУДУ І ЗАКРИВ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ. Значить, ведучі перемогли. Тільки телекритика соромиться правильно сформулювати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду